Index / tech / Kan geen marge Pas in Excel

Share This Post

tech

Kan geen marge Pas in Excel

Problemen met uw marge fouten door de toegang tot de marge hulpmiddelen in uw Microsoft Excel-werkblad. Marges zijn de lege ruimten tussen de rand van uw tekst en de rand van het papier. Verschillende factoren hebben invloed op de marges, met inbegri

AdvertisementProblemen met uw marge fouten door de toegang tot de marge hulpmiddelen in uw Microsoft Excel-werkblad. Marges zijn de lege ruimten tussen de rand van uw tekst en de rand van het papier. Verschillende factoren hebben invloed op de marges, met inbegrip van drukgebied, kop- en voetteksten en marge-instellingen. Excel biedt verschillende hulpmiddelen voor het aanpassen van uw marge afstand.

Pagina layout

Microsoft Excel biedt een aantal populaire marge-instellingen die u snel kunt openen vanuit een drop-down box van het tabblad Pagina-indeling. De marges drop-down box biedt de meest recent gebruikte aangepaste instelling samen met een normale, brede en smalle instellingen. Als de marges niet goed aanpassen na het selecteren van een van deze opties, klik op de "Custom Margins" knop aan de onderkant van de marge opties. Stel uw aangepaste marges en klik op de "Print Preview" knop om het te bekijken voor de juiste formaat.

Pagina Break View

Excel-werkbladen weer te geven in een continu-formaat, waarmee u nieuwe kolommen en rijen van informatie gemakkelijk toe te voegen. In de normale weergave, kun je niet zien waar de pagina-einden voor. De plaatsing van uw pagina-einden kan leiden tot extra ruimte tussen uw gegevens en de marge. Klik op de "View" knop op het lint aan de bovenkant van de pagina en kies de "Pagina Break View" knop. Pas de donker blauwe lijnen om de plaatsing van uw pagina-einden wijzigen.

Koptekst en voettekst

Excel biedt kop- en voetteksten, die gespecialiseerde locaties voor tekst, berekeningen en numerieke waarden zijn. Als de bovenste en onderste marges zijn te breed, kan de kop- en voetteksten nemen te veel ruimte. Klik op het tabblad 'Weergave' van het lint en selecteer "Pagina-indeling" op een bestaande kop- en voetteksten te bekijken. Als de kop- of voettekst meerdere rijen lege ruimte bevat, te verwijderen rijen om hun ruimte te verminderen en uw marges te verlagen.

Print Area

Net zoals de pagina Break instellingen hebben invloed op de afstand van de tekst ten opzichte van de marge, de afdruk gebied doet ook. Als de afdruk gebied omvat slechts een paar rijen of kolommen, zal uw Print Preview een grote hoeveelheid lege ruimte te geven. Markeer al uw kolommen en rijen, klikt u op het tabblad "Pagina-indeling" van het lint en selecteer de "Print Area" drop-down box. Klik op "Set Print Area" om de juiste bereik van cellen opnieuw in te stellen.

Share This Post