Index / Persoonlijke financiën / Kan een Warrant geserveerd worden voor bankschulden?

Share This Post

Persoonlijke financiën

Kan een Warrant geserveerd worden voor bankschulden?

Veel mensen die achter vallen op hun schulden zijn bang dat het niet terug te betalen uw schuldeisers kan leiden tot een gevangenisstraf of een arrestatiebevel. Dit is niet het geval. In de overgrote meerderheid van de gevallen, zal de staat niet een

Advertisement

Veel mensen die achter vallen op hun schulden zijn bang dat het niet terug te betalen uw schuldeisers kan leiden tot een gevangenisstraf of een arrestatiebevel. Dit is niet het geval. In de overgrote meerderheid van de gevallen, zal de staat niet een arrestatiebevel voor de bank of andere vormen van onbetaalde schuld te geven. Praat met een advocaat als u juridisch advies nodig hebt of vragen hebt over de wetten in uw gebied.

Debt Obligations

Wanneer je in een schuld overeenkomst met een schuldeiser in te voeren, zoals een bank, hypotheek bedrijf of een andere geldschieter, gaat u ermee akkoord terug te betalen het geld dat de geldschieter geeft. Soms, zoals wanneer je een auto lening, gaat u akkoord met de schuldeiser een zekerheid interesse in uw woning te geven. Als je standaard op de lening, kan de schuldeiser vervolgens de beveiligde woning door terugneming van de auto. In andere situaties, zoals een credit card, hoef je niet te voorzien van een zekerheidsrecht en de schuldeiser kan uw woning niet zonder eerst je aanklagen.

civil Warrants

Als je wordt aangeklaagd door uw schuldeisers, kunt u worden onderworpen aan een burgerlijk bevel, een andere naam voor een dagvaarding. Zodra uw schuldeiser u klaagt, moet je vertellen dat het diende de rechtszaak en zorgen voor de datum waarop de rechtbank de zaak zal horen. De dagvaarding bevat deze informatie en vertelt je wanneer je moet in de rechtszaal. Als je niet opdagen in de rechtbank, kan de schuldeiser een verstekvonnis te ontvangen, wat betekent dat de rechter zal de schuldeiser verklaren de winnaar in de rechtszaak.

Search And aanhoudingsbevelen

Een arrestatiebevel of huiszoekingsbevel, is een gerechtelijk bevel tot machtiging van de staat om iemand in bewaring te nemen of een zoekopdracht. De rechterlijke macht geeft warrants in het kader van het strafrechtelijk systeem. Rechters geven arrestatiebevelen nadat de regering de rechtbank heeft ingediend met reden om te geloven dat een misdrijf is geweest of zal worden gepleegd. Een schuldeiser kan een rechter niet te vragen om een ​​arrestatiebevel uit te geven.

Criminal Schuld

Er zijn echter een aantal schulden waarvoor u misschien wel onderworpen aan arrestatie of hebben een arrestatiebevel uitgevaardigd voor de arrestatie. Als, bijvoorbeeld, heb je een ongedekte cheque schrijven of een misdaad begaan met betrekking tot de schuld, kun je worden gearresteerd voor deze misdaad. Ook als u betaalt met een misdrijf en niet te verschijnen voor een rechtbank datum, kan de rechter een bankje arrestatiebevel uit te geven.

Share This Post