Index / Persoonlijke financiën / Kan een volmacht Sluit een account?

Share This Post

Persoonlijke financiën

Kan een volmacht Sluit een account?

Een persoon die volmacht wordt verleend, genaamd ofwel een "middel" of een "advocaat-in-feite," is geautoriseerd door de persoon die de macht, genaamd de "voornaamste," het recht om specifieke taken uit te voeren. Of een advo

AdvertisementEen persoon die volmacht wordt verleend, genaamd ofwel een "middel" of een "advocaat-in-feite," is geautoriseerd door de persoon die de macht, genaamd de "voornaamste," het recht om specifieke taken uit te voeren. Of een advocaat-in-feite kan openen of sluiten bankrekeningen, creditcards of andere financiële instrumenten voor rekening van de opdrachtgever is volledig afhankelijk van de soorten van de macht toegekend. Praat met een advocaat als u juridisch advies over de volmacht in uw staat nodig.

Soorten Powers

Volmachten documenten kan een agent een verscheidenheid van bevoegdheden, met inbegrip van het recht om financiële beslissingen te verlenen. Welke soorten van de agent ontvangt beslissingsbevoegdheid is altijd aan de opdrachtgever. De opdrachtgever kan de agent het specifieke recht om te openen of te sluiten rekeningen te verlenen door een opsomming van dit recht in de volmacht documenten. Hij kan de agent een algemene volmacht, de ruimste natura of een financiële volmacht geven, zodat de agent het recht om alle financiële transacties namens hem uit te voeren.

springende Powers

De vraag wanneer een advocaat-in-feite kan openen of sluiten rekening is ook belangrijk. In het algemeen is een volmacht wordt van kracht zodra het voldoet aan de eisen van de staat voor deze documenten, wat betekent dat het moet worden opgeschreven en ondertekend door de opdrachtgever. Zodra dit gebeurt, de agent heeft het recht om te sluiten of rekeningen te openen ten behoeve van de opdrachtgever. De opdrachtgever kan echter ook bepalen dat deze macht heeft alleen effect op een bepaalde tijd. Deze volmachten worden aangeduid als 'springen' krachten, omdat ze effect op een later tijdstip of op specifieke omstandigheden.

onbekwaamheid

Een agent kan blijven optreden namens de opdrachtgever, zolang de opdrachtgever behoudt de mogelijkheid om de volmacht in te trekken. Zodra de opdrachtgever verliest dit vermogen, wordt de volmacht beëindigd. Een opdrachtgever kan ook een duurzame volmacht te verlenen, wat betekent dat de capaciteiten van de agent om beslissingen te blijven, zelfs nadat de opdrachtgever wordt arbeidsongeschikt. Sommige staten veronderstellen dat alle volmachten zijn niet duurzaam, tenzij anders vermeld, terwijl anderen het tegenovergestelde veronderstellen.

Dood

Alle volmachten te beëindigen onmiddellijk na de dood van de opdrachtgever. Agenten die optreedt namens de opdrachtgever die niet weten dat de belangrijkste is overleden kan echter nog open of dicht rekeningen voor rekening van de opdrachtgever. Nadat de agent leert van de dood van de opdrachtgever, kan hij niet langer fungeren als advocaat-in-feit. Om accounts te sluiten na de dood van de opdrachtgever, moet de vorige agent worden aangesteld als executeur van de nalatenschap van de opdrachtgever door de wil of door de staat probate rechter.

Share This Post