Index / Fashion, Style & Personal Care / Kan een Leather Jacket worden gewijzigd?

Share This Post

Fashion, Style & Personal Care

Kan een Leather Jacket worden gewijzigd?

U kunt een leren jas schommelen gedurende een mensenleven - als het past. Wanneer u de perfecte jas die voel je je als een superster elke keer dat je het op hebt gevonden, wil je nooit meer te verliezen dat bepaalde je ne sais quoi. Misschien heb je

AdvertisementU kunt een leren jas schommelen gedurende een mensenleven - als het past. Wanneer u de perfecte jas die voel je je als een superster elke keer dat je het op hebt gevonden, wil je nooit meer te verliezen dat bepaalde je ne sais quoi. Misschien heb je een leren jas die prachtig op iemand anders uitzag geërfd, maar op de mouwen zijn te lang of kort. Kleding wijzigingen omhullen een caleidoscoop van tailoring mogelijkheden. Echter, als het gaat om leren jassen, het veranderen is meestal over het maken van een bescheiden pasvorm en de stijl aanpassingen.

Het veranderen van sleeves

Voor mode, een uitstekende kleermaker is je beste vriend. Als u indrukwekkende naaien talent, kunt u verlenging aan te pakken of het bakvet mouwen jezelf; anders, het vinden van een gerenommeerde kleermaker om de mouwen van een leren jas te veranderen. Zoek en voeg langer bijpassende vervangingen mouw; beginnen met het verwijderen van de mouwen van de jas van de schouders. Verkort lange mouwen aan de pols of om een ​​trendy driekwart lengte met splijten voering van de jas open en het markeren van de meting met plakband. Een naad ripper, een sterke schaar en een lederen naald van pas komen voor deze delicate project - zorg ervoor dat je armen nauwkeurig te meten.

Maak een Vest

Als de mouwen en kraag van een oude lederen jas haveloze worden of u kiest voor een geheel nieuwe look, verwijder ze en sport een vest, hoewel dit gemakkelijker zou kunnen zijn-gezegd dan gedaan. Laat het verwijderen van kleding delen tot een behendige maat; zelfs een versleten jas misschien beter dan een afgeslacht vest kijken. Of je dit project DIY of laat het aan de profs, genieten van de koele comfort van een lederen vest op een warme zomeravond of een warme motor rijden.Verkleinen

Hopelijk is het gewoon een beetje nip en tuck dat je na als het gaat om het veranderen van de grootte van een leren jas. Een iets oversized leren jas, veranderd in de taille, zal zijden of rug naden u een slanker vorm te geven. Echter, meer dan een beetje toegang in zet een domino-effect van andere fit hachelijke situaties, zoals armsgaten en pocket uitlijning en de algehele jas storing. Een jas die te veel downsizing kon een dure inspanning te worden.

style Wijzigingen

Als je het creatieve soort bent, voegen visuele rente door het mengen van materialen. Stitch of klittenband een verzamelde kant zoom aan de binnenzijde van de bodem van een leren jas op lengte en een ultra vrouwelijke touch toe te voegen. Bevestig een breed satijnen sjerp rond de taille van een lange suede jas voor een gordel look. Personaliseer een bommenwerper met artistieke patches of uw bedrijfslogo - grote stukken zien er het beste op de rug van een jas en kleinere, op de bovenarm of borst. Zet bijna elke visueel stimulerend materiaal om het uiterlijk van manchetten, kragen, tailles boorden wijzigen, waardoor uw leder vriend out-of-the-gewone wow-factor.

Share This Post