Index / Huis / Kan Denneappels worden verbrand in Wood Kachels?

Share This Post

Huis

Kan Denneappels worden verbrand in Wood Kachels?

Dennenappels maken warm knalt en knettert bij verbranding, waardoor zorgen voor een warme, gezellige sfeer. Brandende deze in uw houtkachel kan een veilige en goedkope manier om hulp te krijgen van een brand gaan zijn. aanmaakhout Gebruik dennenappel

AdvertisementDennenappels maken warm knalt en knettert bij verbranding, waardoor zorgen voor een warme, gezellige sfeer. Brandende deze in uw houtkachel kan een veilige en goedkope manier om hulp te krijgen van een brand gaan zijn.

aanmaakhout

Gebruik dennenappels samen met aanmaakhout om hulp te krijgen van een houtvuur begonnen. Ze branden gemakkelijk en past mooi onder een stapel brandhout. Het is geen goed idee om ze te gebruiken in plaats van hout als ze de neiging om snel te branden, wat betekent dat je nodig zou hebben om voortdurend te stoken uw houtkachel.

Fire Starters

Maak brand starters voor uw houtkachel van dennenappels en wax. Smelt paraffine, schroot van oude kaarsen of kleurpotloden in een bain-marie tot ze loopneus. Gebruik een tang op een dennenappel duik in de vloeistof. Verwijderen en laten drogen. Plaats in uw houtkachel en met een lucifer.

Veiligheid

Dennenappels niet produceren veel rook bij plaatsing in een houtkachel. Zij kunnen soms vonken, maar niet vaak gooi ze. De meeste soorten van dennenappels niet over een onaangename geur bij verbranding. De dennenappels u kiest moet niet sap bevatten, omdat dit kan leiden tot creosoot op te bouwen in uw schoorsteen.

Share This Post