Index / Persoonlijke financiën / Kan Collectieve Stock worden gehouden in twee Personen 'Namen?

Share This Post

Persoonlijke financiën

Kan Collectieve Stock worden gehouden in twee Personen 'Namen?

Aandelen kunnen worden eigendom van twee mensen. De corporatie de transfer agent - de beheerder van een corporatie de voorraad - registreert de twee mensen als mede-eigenaar op een voorraad certificaat, hoewel sommige fondsen en brokers voorzien in g

Advertisement

Aandelen kunnen worden eigendom van twee mensen. De corporatie de transfer agent - de beheerder van een corporatie de voorraad - registreert de twee mensen als mede-eigenaar op een voorraad certificaat, hoewel sommige fondsen en brokers voorzien in gezamenlijke eigendom of joint brokerage accounts ook.

Stock Certificaten

Als de voorraad wordt geleverd met een papieren certificaat met vermelding van het aantal aandelen, kan een tweede persoon worden toegevoegd als een mede-eigenaar. De meeste makelaars hebben elektronische registratie, en de aandeelhouders die willen papieren certificaten moeten ze uit de transfer agent te vragen. Bij het aanvragen van een verklaring van de agent, verlangen dat het certificaat worden geschreven naar een eigenaar en mede-eigenaar.

gezamenlijke Registratie

Twee mensen kunnen ook gezamenlijke registratie te voltooien door middel van een aantal makelaars en fondsen. Gezamenlijke registratie betekent dat elke persoon die ingeschreven is eigenaar van een gelijk aandeel in de voorraad. De twee eigenaren zijn juridisch "medehuurders", die, in het eigendomsrecht, geeft elke eigenaar een gelijk aandeel in een gezamenlijk eigendom eigendom. Beide eigenaren moeten de makelaar om de aandelen te verkopen toestaan.

Met Rechten van Survivorship

Twee mensen kunnen aandelen of brokerage accounts gezamenlijk registreren en kiezen te laten registreren bij de rechten van overleving (WROS). WROS registratie betekent dat wanneer een eigenaar overlijdt, de aandelen zijn overgedragen aan de overlevende eigenaar. Omgekeerd "huurders in gemeenschappelijk" registratie overdraagt ​​delen een houder om de nalatenschap van de houder bij overlijden.

Estates

Als een houder sterft en de mede-eigenaar krijgt de overledene de helft van de investering, basis van de begunstigde blijft wat ze oorspronkelijk betaald. Voor belastingen op aandelen van de voorraad, de houder betaalt belasting toen ze verkoopt, en ze betaalt belasting op de verkoopprijs minus wat ze oorspronkelijk betaald (de basis). Als een persoon erft voorraad van een individuele rekening, de basis is de waarde van de aandelen op de dag van de oorspronkelijke eigenaar overleden.

Share This Post