Index / Huisdieren / Kan Cockatiels opschieten met zebravinken?

Share This Post

Huisdieren

Kan Cockatiels opschieten met zebravinken?

Zebravinken en valkparkieten kunnen samen worden gehuisvest, maar zorg moet worden genomen om een ​​vogel te verzekeren is niet dominant of agressief zijn tegenover de andere. Het is meestal het beste naar het huis van de vogels van gelijke maten bij

AdvertisementZebravinken en valkparkieten kunnen samen worden gehuisvest, maar zorg moet worden genomen om een ​​vogel te verzekeren is niet dominant of agressief zijn tegenover de andere. Het is meestal het beste naar het huis van de vogels van gelijke maten bij elkaar, maar de zebravink en de valkparkiet zijn beide zachte variëteiten, zodat ze mee kunnen krijgen, afhankelijk van hun persoonlijkheid. Vogels van hetzelfde geslacht het beter doen samen, vooral als je van plan bent om ze in dezelfde kooi te houden.

grootte Counts

Grotere vogels hebben de neiging om kleinere vogels domineren. Dit kan gebeuren met een valkparkiet en zebravink. De grotere valkparkiet kan domineren of moeite de kleine vink. Als je de huisvesting van de dieren bij elkaar en vind dit het geval is, ze scheiden. Bird rassen van vergelijkbare grootte meestal het beste wanneer gehouden in kooien of volières samen.

valkparkiet Compatability

Valkparkieten zijn passief, vriendelijk vogels en meestal zal geen ruzie, tenzij ze voelen dat hun grondgebied wordt binnengevallen. Als u een zebravink toe te voegen aan de kooi van uw valkparkiet, kan hij ingaan op de kleinere vogels. Als je de valkparkiet eerste had, zou hij jaloers op een nieuwe toevoeging zijn. Introduceer uw valkparkiet om andere vogels op zo jong mogelijke leeftijd. Valkparkieten de neiging om meer te zijn te accepteren als jongeren. Valkparkieten opschieten met de meeste rassen van papegaaien, die zijn vergelijkbaar in grootte.

Finch Friends

Zebravinken goed opschieten met andere soorten vinken en doen ook goed met enkele grotere vogels. Vinken kan agressief zijn als ze zich bedreigd voelen door grotere vogels en territoriale tijdens het broedseizoen worden. Dit is geen goed moment om een ​​andere vogel te introduceren. Ze doen het goed als ondergebracht bij kanaries, die zijn iets groter dan vinken, maar niet zo groot als een valkparkiet.

Het maken van Intoductions

Introduceer uw zebravink en valkparkiet langzaam en voorzichtig. Houd ze in afzonderlijke kooien aanvankelijk in dezelfde kamer. Geleidelijk de kooien naar elkaar totdat ze naast elkaar en de vogels kunnen wennen aan elkaar worden zonder invasie ruimte andere vogel. Let op tekenen van boze squawking of agressief gedrag - een teken dat de twee vogels niet opschieten.

Share This Post