Index / Fashion, Style & Personal Care / Kan Babies gebruiken Cetaphil?

Share This Post

Fashion, Style & Personal Care

Kan Babies gebruiken Cetaphil?

Cetaphil is de over-the-counter merknaam vaakst door dermatologen aanbevolen. Cetaphil producten zijn zacht genoeg om te gebruiken voor baby's, als reinigingsmiddel voor huid en haar baby, en een vochtinbrengende crème. Cetaphil biedt families richtl

AdvertisementCetaphil is de over-the-counter merknaam vaakst door dermatologen aanbevolen. Cetaphil producten zijn zacht genoeg om te gebruiken voor baby's, als reinigingsmiddel voor huid en haar baby, en een vochtinbrengende crème. Cetaphil biedt families richtlijnen voor het gebruik van hun producten op luieruitslag, eczeem, en zelfs de wieg cap.

Het wassen van de huid van de baby's

Bevochtig huid van de baby's met warm water. Smooth op een kwart-en kleinbedrijf gedeelte van Cetaphil. Masseer het in de huid van de baby; spoel af met warm water.

Het wassen van de baby's Hair

Gebruik Cetaphil als baby shampoo. Om de baby's hoofdhuid van de wieg cap af, zodat de Cetaphil om te genieten op de hoofdhuid voor een paar minuten voor het afspoelen.

Cetaphil Moisturizer voor baby

Cetaphil is geur vrij en zeer zacht als een vochtinbrengende crème. Gebruik op de kin en de nek van de baby tot irritatie van slobber of spugen-up te voorkomen.

Huidirritatie

Op geïrriteerde huid van de baby, wassen en drogen de huid met Cetaphil reinigingsmiddel. Drogen aan de lucht, en dan gebruik Cetaphil vochtinbrengende crème om de huid te beschermen tegen verdere irriterende stoffen.

Waarschuwing

Beschadigde huid kan gevoelig zijn voor bacteriële infecties. Neem contact op met uw kinderarts of dermatoloog als u zich zorgen over besmetting bent.

Share This Post