Index / Huis / Kan Aluminium Foil Reflect warmte van Windows?

Share This Post

Huis

Kan Aluminium Foil Reflect warmte van Windows?

Soms is het een goed idee om opzij te duwen stijl voor comfort, zoals tijdens een hittegolf. Eenvoudige en gemakkelijk beschikbaar aluminiumfolie misschien niet de goede looks van metalen schroefdraad gordijnen, bijvoorbeeld, maar het kan de temperat

Advertisement

Soms is het een goed idee om opzij te duwen stijl voor comfort, zoals tijdens een hittegolf. Eenvoudige en gemakkelijk beschikbaar aluminiumfolie misschien niet de goede looks van metalen schroefdraad gordijnen, bijvoorbeeld, maar het kan de temperatuur van uw huis te verminderen wanneer u zet het te gebruiken op de vensters correct - op een smidgen van de kosten van warmte-blokkerende gordijnen .

Denk na over Foil

Door het bedekken van de ene kant van het raam-sized kartonnen panelen in reflecterende aluminiumfolie, en ze te plaatsen achter het raam behandelingen naast de ramen - glanzende zijde naar buiten - kun je tenminste wat warmte te stoppen van het invoeren van het huis, verklaart Ready.gov . Indien nodig, gebruik maken van duct tape om kartonnen vellen of stukjes samen te voegen voor grote ramen. Eenvoudigweg de panelen op de vensterbanken, of gebruik schilderstape om ze op hun plaats te houden - de no-residu lijm zal niet achter een kleverige film of een lift verf van de trim of wanden. Schuif de aluminiumbeklede panelen netjes onder het bed wanneer de temperatuur afkoelt, klaar voor de volgende hete dag.

Share This Post