Index / Bedrijf / Kalibreren Gram Scales

Share This Post

Bedrijf

Kalibreren Gram Scales

Sommige particulieren en kleine ondernemers nodig hebben om nauwkeurige gram schalen gebruiken in de gang van zaken. Bijvoorbeeld, als je het kopen of verkopen van sieraden om zijn goud of zilver inhoud, vindt u een nauwkeurige meting van het goud of

Advertisement

Sommige particulieren en kleine ondernemers nodig hebben om nauwkeurige gram schalen gebruiken in de gang van zaken. Bijvoorbeeld, als je het kopen of verkopen van sieraden om zijn goud of zilver inhoud, vindt u een nauwkeurige meting van het goud of zilver inhoud nodig hebben om te weten dat de deal is eerlijk. Maar een gram schaal die niet gekalibreerd is nutteloos. Hier leggen we uit hoe je een gram schaal te kalibreren, en wijzen op een aantal verleidelijke snelkoppelingen te vermijden.

Verzamel uw materialen, met name de kalibratie gewichten. Je hebt misschien gehoord dat zo veel wijken of andere munten evenaren zoveel gram, en in de verleiding om kleingeld gebruiken als uw kalibratiegewichten. Doe dat fout maken. Munten zijn niet kalibratiegewichten. Ze variëren in gewicht meer dan kalibratiegewichten, zelfs ten tijde van de fabricage. Bovendien kunnen munten worden gedragen - het verminderen van hun gewicht. En ze kunnen vuil zijn - het verhogen van hun gewicht. Gebruik alleen kalibratiegewichten. Het is het beste om je eigen te kopen en te houden, zodat u uw gram schaal vaak kan herijken. Het is niet een eenmalig ding - herijking moet worden gedaan wanneer de temperatuur verandert meer dan een paar graden, bijvoorbeeld. Sommige fabrikanten raden herijking na 10 uren van grootschalig gebruik (zie bronnen hieronder).

Laat uw gram weegschaal temperatuurverandering tot kamertemperatuur. Hoewel het waarschijnlijk al bij kamertemperatuur, dit is een belangrijke stap die niet mag worden vergeten. Een gram schaal die te koud of te warm is kan niet nauwkeurig worden gekalibreerd.

Ten tweede, plaats uw gram weegschaal op een harde, schone, vlakke ondergrond en zet hem aan. Omdat elektronische gram schalen variëren in het ontwerp, het scherm feedback, en bediening, moet u verwijzen naar de handleiding van de computer van de gebruiker om de mededeling van de schaal met je begrijpt. Selecteer de kalibratie-functie. Het is misschien een knop op de schaal, of een selectie vanuit een interne menu zijn.

Wanneer u de kalibratie-functie voor uw weegschaal kiest, zal uw schaal u door een korte reeks stappen. De volgorde en het aantal zal afhangen van het model en het ontwerp van uw weegschaal. Het is misschien vragen om een ​​"0" te lezen eerst. Je zorgt ervoor dat er niets op de weegschaal en selecteer "next". De schaal kan dan vragen om een ​​100 g gewicht. U plaatst de 100 g gewicht op de weegschaal, laat het dan het gewicht te lezen, en - indien nodig - te selecteren naast. Sommige schalen gaan naar de volgende stap automatisch; sommige schalen vereisen dat je het doet. het scherm van uw schaal, samen met een 'vertaling' van de symbolen indien nodig in de handleiding van uw gebruiker, zal u begeleiden door het proces van het kalibreren van de schaal. Sommige schalen vereisen slechts een nul gewicht en een gewicht aan de andere kant - zeg, 500 g. Anderen vereisen meer datapunten: nul, 100 g, 200 g en 500 g, bijvoorbeeld. Velen schalen vragen u alleen voor een enkel datapunt (100 g, bijvoorbeeld).

Wanneer u klaar bent met het doorlopen van kalibratie van de weegschaal, je bent klaar, met uitzondering van een niet-zo-voor de hand liggende stap: Laat uw schaal waar het is. Als je het naar een kamer met een andere temperatuur te verplaatsen, of als je het ruw behandelen of dragen het rond in uw auto, de kalibratie niet langer noodzakelijk nauwkeurig zijn. En in feite waarschijnlijk onjuist in die gevallen.

Hints

Herijken de weegschaal na een paar uur van grootschalig gebruik.

Herijken uw schaal als de temperatuur verandert met meer dan een paar graden.

Zorg ervoor dat uw schaal is schoon, zonder vuil of vreemd materiaal op de weegschaal.

Als u gebruikt uw schaal om items of materialen te verkopen, veel staten vereisen een officiële certificering. Neem contact op met uw staat de overheid om regelgeving van toepassing is op een weegschaal gram als u gebruik maakt van uw gram schaal voor het verkopen van items of materialen te begrijpen.

Share This Post