Index / Bruiloften / Kaart van het Huwelijk Etiquette

Share This Post

Bruiloften

Kaart van het Huwelijk Etiquette

Hoewel de meeste paren registreren voor huwelijksgeschenken, niet alle gasten zullen willen hen een geschenk van hun register op te geven. Sommige gasten kunnen de voorkeur aan het echtpaar geld om te besteden aan hun huwelijksreis of om hen te laten

AdvertisementHoewel de meeste paren registreren voor huwelijksgeschenken, niet alle gasten zullen willen hen een geschenk van hun register op te geven. Sommige gasten kunnen de voorkeur aan het echtpaar geld om te besteden aan hun huwelijksreis of om hen te laten hun register te voltooien als ze kiezen. Deze gasten kunnen hun gift te geven in een goed geformuleerd trouwkaart. U kunt deze kaarten brengen naar de bruiloft en laat ze in de kaart doos of drop ze in de e-mail voor het evenement. Bij het schrijven van en het leveren van een trouwkaart, er zijn een paar overwegingen te maken.

Bericht

Inclusief een doordachte boodschap die uw felicitaties aan de pas getrouwd stel in de kaart. Wat je ervoor kiezen om onder meer moet afhangen van uw relatie met het paar en uw timing. Bijvoorbeeld, als u de kaart te sturen voor de bruiloft kunt u vermelden hoe opgewonden je bent voor de bruiloft dag. Als u de kaart te brengen naar de bruiloft, druk uw beste wensen voor het paar. Personaliseer uw bericht, afhankelijk van hoe goed je weet het paar. Zo zal de beste man wil een meer persoonlijke boodschap dan een collega van de vader van de bruid te nemen.

Levering

Gasten kunnen kiezen om hun bruiloft kaart aan het evenement mee te nemen of te laten vallen in de e-mail voor de grote dag. De meeste paren zijn voorzien van een decoratieve kaart vak op de geschenkdoos tafel waar de gasten hun kaarten kunnen vertrekken. Echter, als je liever het echtpaar de kaart voorafgaand aan de bruiloft, het verzenden van het van tevoren te ontvangen werkt ook.

Het aanpakken van de Card

Als je mailing van de kaart voor de bruiloft, stuur het naar de bruid of bruidegom - of beide, als ze samen te leven. Omvatten zowel namen op de envelop, en het gebruik van de meisjesnaam van de bruid. Als u de kaart te brengen naar de receptie kun je schrijven "Mr. en Mrs. echtgenoot Last Name "op de kaart, ervan uitgaande dat de bruid van plan om haar naam te veranderen. Als u niet zeker bent, kunt u altijd schrijven alleen de paar voornamen.

Geld

In veel culturen, geld is de voorkeur huwelijkscadeau, volgens The Emily Post Institute. Koppels zullen altijd waarderen deze eenvoudig geschenk, als ze kunnen kiezen om het geld uit te geven als ze willen. Als u een vinkje in de kaart omvatten, schrijf het uit aan "Mr. en Mrs. echtgenoot Last Name "als je het geschenk te geven op de dag van of na de bruiloft - zolang je weet dat de bruid van plan om haar naam te veranderen. Als u de kaart sturen voorafgaand aan de bruiloft, onder andere namen zowel koppels 'op de cheque, met behulp van de meisjesnaam van de bruid.

Andere Gift Card Opties

Als u niet vertrouwd bent het geven van geld aan het paar, maar willen dat ze hun eigen cadeau kiezen, kunt u ook een gift card in de trouwkaart naar een winkel waar ze een register. Op deze manier kan het echtpaar hun register te voltooien als ze willen. Of als u weet waar het echtpaar is huwelijksreis, contact opnemen met het hotel of het resort en vragen om een ​​gift card, zodat het echtpaar kunnen genieten van een romantisch diner of exotische excursie op uw dubbeltje.

Share This Post