Index / wettelijk / Juvenile Detention Center Rules

Share This Post

wettelijk

Juvenile Detention Center Rules

Wanneer een jeugdige & ndash; & ndash; een persoon op of onder de leeftijd van de rechtsmacht in een toestand & ndash; & ndash; een misdaad pleegt, hij / zij kan worden veroordeeld tot tijd in een jeugdgevangenis. De duur van het verblijf

AdvertisementWanneer een jeugdige & ndash; & ndash; een persoon op of onder de leeftijd van de rechtsmacht in een toestand & ndash; & ndash; een misdaad pleegt, hij / zij kan worden veroordeeld tot tijd in een jeugdgevangenis. De duur van het verblijf van een minderjarige kan het resultaat van een gepleegde delict of als gevolg van een verwachte rechtbank datum. Volgens het Office of Juvenile Justice en delinquentie Preventie, de gedetineerde jongeren "ervaring een verstoring van hun normale routines, scholing en familie / sociale relaties." Bepaalde voorzieningen zijn toegestaan, de regels en voorschriften verschillen, afhankelijk van de inrichting en de individuele nationale of regionale wetgeving.

Visitatie

Visitatie dagen, uren, lengtes en regels zijn afhankelijk van het beleid van elke individuele detentiecentrum. Sommige faciliteiten toe te staan ​​alleen de ouders visitaties, terwijl anderen gewoon visitaties te beperken tot drie per dag. Bezoekers zijn verplicht zich aan te melden met een geldig identiteitsbewijs met foto, zoals een state rijbewijs en draaien alle persoonlijke woning aan de voorziening voor de duur van het bezoek. In sommige gevallen moeten de bezoekers zich houden aan een dress code, die over het algemeen al te onthullende kleding verbiedt. De meeste detentiecentra toe bezoek van geestelijken en juristen, hetzij op een vooraf bepaalde visitatie dag of naar het oordeel van de faciliteit.

Telefoongesprekken

Bij opname in een jeugdinrichting, zijn jongeren toegestaan ​​om een ​​telefoontje naar een ouder of voogd, een advocaat of in sommige gevallen te maken te regelen voor obligatie. Voor de duur van hun verblijf, de toewijzing van gedetineerde telefoongesprekken is afhankelijk van de regels van het detentiecentrum. Alle gesprekken moet verzamelen worden geplaatst en door de ontvanger van de gedetineerde telefoontje aanvaard. Telefoon privileges worden vaak ingetrokken als de gedetineerde maakt obsceen, bedreigend of intimiderend oproepen.

Mail

Gevangenen worden in het algemeen mag een onbeperkt aantal e-mail ontvangen op een detentiecentrum. Faciliteiten niet lezen de e-mail, maar ze doen het scherm voor smokkelwaar items zoals foto's, geld en gang- of drugsgerelateerde materialen. Sommige detentiecentra toestaan ​​jongeren om boeken of tijdschriften als rechtstreeks van een uitgever of retailer ontvangen, maar kan het bedrag of de inhoud toegestane limiet. Materialen die seksueel expliciete, instructie in de het maken van drugs of explosieven, of express religieuze, raciale of nationale haat zijn ten strengste verboden.

Het bezit van Personal Items

Tijdens het verblijf van de gevangene, het detentiecentrum houdt al het onroerend goed dat hij / zij bezat bij opname in een veilige locatie. De woning is teruggegeven na release. Sommige toegestaan ​​items, afhankelijk van de regels van een bepaalde faciliteit, onder andere bril of een eenvoudige trouwring. Jongeren kunnen niet hun eigen medicijnen & ndash brengen; & ndash; het gezondheidscentrum aan de faciliteit zal hun medische situatie te beoordelen. Bij de meeste faciliteiten van het bezit van geld is verboden.

Onderwijs en Recreatie

Veel jeugdgevangenissen zich houden aan de reguliere schooljaar, het verstrekken van scholing en onderwijs aan gedetineerden tijdens hun verblijf. De meeste hebben bibliotheken beschikbaar voor medebewoner gebruik met privileges, afhankelijk van de beoordeling van elke detentiecentrum. Een openlucht recreatie werf is meestal beschikbaar, waarin stoeien, vechten of andere verstoringen zijn reden voor straf.

Share This Post