Index / Wensen en Feesten / Jurken te dragen naar een Quinceanera

Share This Post

Wensen en Feesten

Jurken te dragen naar een Quinceanera

Net als bij een snoepje zestien, maar een jaar jonger, een quinceanera viert de bloei van een jonge Latina op haar 15de verjaardag. Het is een traditioneel coming-of-age partij waarin het feestvarken aan de samenleving wordt gepresenteerd in een mooi

AdvertisementNet als bij een snoepje zestien, maar een jaar jonger, een quinceanera viert de bloei van een jonge Latina op haar 15de verjaardag. Het is een traditioneel coming-of-age partij waarin het feestvarken aan de samenleving wordt gepresenteerd in een mooie, pastelkleurige jurk. Wanneer de gasten bij te wonen quinceaneras, wordt verwacht dat ze dienovereenkomstig te kleden. Vanwege religieuze wortels de viering's, bescheidenheid speelt een grote rol in de mode-keuzes. Terwijl de gasten moderne jurken kan dragen, moeten ze ook dragen leeftijd passende kleding die de gevierde feestvarken aanvult.

Maxi Jurken

Vrouwen van alle leeftijden en maten kunnen comfortabel en elegant in maxi jurken voelen. Door hun lengte en stijl, deze elegante jurken zal afslanken je lichaam. Zij komen ook in verschillende stoffen, patronen en kleuren. Maxi jurken kan worden aangekleed of gekleed met de keuze van accessoires. Bij het dragen van een maxi jurk naar een quinceanera, kies een met een accessorized, met juwelen hals om glamour toe te voegen aan de outfit.

Light-Colored Jurken

Wanneer quinceaneras ervoor kiezen om een ​​andere plaats dan de witte kleur te dragen, dragen ze vaak licht gekleurde jurken, zoals zachte roze. U kunt het thema van onschuld en de jeugd te voeren door ook het dragen van licht gekleurde jurken. Echter, zoals huwelijk etiquette, gasten moeten hun best doen om te voorkomen dat het dragen van dezelfde kleur als de jurk quinceanera's.

Tube-Top Jurken

Veel gasten kiezen voor tube-top jurken dragen om quinceanerapartijen, omdat ze zijn trendy, leuk en comfortabel om te dansen. Deze jurken zijn uitstekende feestjurken, maar ze kunnen ook worden gedragen om de kerk ceremonie voorafgaand aan de viering. Bijvoorbeeld, draag een geschikte lengte tube-top jurk met een sjaal of trui als een dekmantel.

Little Black Dresses

Bij twijfel, draag een little black dress een quinceanera. Maakt niet uit hoe kwistig of klein de partij, cocktail kleding ziet er chique en klassieke bij deze vieringen. Kleine zwarte jurken komen in een verscheidenheid van stijlen. Bijvoorbeeld, ze zijn verkrijgbaar in strapless, spaghetti-vastgebonden, driekwart mouwen en nog veel meer opties. Hoewel zwart is een controversiële kleur voor evenementen, bij correct gebruik, kan het ziet er fantastisch uit. Dress up een little black dress met diamond studs elegantie toe te voegen.

Share This Post