Index / Fashion, Style & Personal Care / Jurken te dragen naar een bar mitswa

Share This Post

Fashion, Style & Personal Care

Jurken te dragen naar een bar mitswa

Een bar mitswa is een belangrijke mijlpaal in het leven van een jonge joodse jongen. Het is een kans voor vrienden en familie te verzamelen om hem te zien symbolisch in de volwassenheid voeren door toonaangevende alle of een deel van de synagoge serv

AdvertisementEen bar mitswa is een belangrijke mijlpaal in het leven van een jonge joodse jongen. Het is een kans voor vrienden en familie te verzamelen om hem te zien symbolisch in de volwassenheid voeren door toonaangevende alle of een deel van de synagoge service. Vrouwelijke gasten en familie moeten jurken die de juiste balans tussen feestelijke en bescheiden staking te kiezen. De bar mitswa zelf bestaat meestal uit een synagoge dienst in de ochtend, gevolgd door een receptie hetzij onmiddellijk na de dienst of later op de avond.

De Synagoge Dienst

De klassieke schede jurk is zeer stijlvol op dit moment, mede dankzij shows zoals "Mad Men". Gelukkig is dit ook een geweldige keuze voor een bar mitswa. U zult kijken verfijnde en toch feestelijke en modern en toch bescheiden. Koppel uw schede met een magere band in een contrasterende kleur en breng een cardigan. Subtiele prints ziet er fantastisch uit, maar blijf uit de buurt van fel rood en neon; u niet wilt dat om de show te stelen. Een zwarte mantel is een solide keuze, maar draag gekleurde schoenen of sieraden om niet al te somber te kijken.

De receptie

Bij de receptie volgt onmiddellijk de dienst, kunt u dezelfde jurk je droeg in de ochtend te dragen. Voor 's avonds een receptie, controleert u de uitnodiging voor de juiste kleding. Als het niet wordt opgegeven, krijgen aanwijzingen uit de zaal; is de locatie formeel of informeel? Formeel betekent niet noodzakelijk vloerlengte jassen; Draag een jurk met kralen en lovertjes versieringen of probeer chiffon in een mooie kleur. Voor een meer casual evenement, kleden een zomerjurk met sleehakken of combineer een trui jurk met laarzen als het koud.

Tieners

Voor tieners, een bar mitswa is een belangrijke sociale gebeurtenis, dus je wilt op je best uitzien. Kies een jurk die is stijlvol en jongeren zonder al te opzichtig. Bloemenprint jurken met een 1950 geïnspireerd snijd het juiste evenwicht, en kan worden gecombineerd met een stevige vest voor bescheidenheid. Een jurk met ruches rond de hals of zoom is ook trendy, maar verfijnd. Zorg ervoor dat uw rok niet te kort; omdat je waarschijnlijk snel groeiende op dit moment in je leven, heb een rok niet kiezen te ver van tevoren.

Orthodoxe Congregaties

Veel orthodoxe gemeenten vragen dat vrouwen in acht traditionele regels van bescheidenheid. Dit betekent dat vrouwen rokken langs de knie en blouses voorbij de elleboog moeten dragen, en ze moeten vermijden die splijten toont. Bij twijfel, err aan de kant van bescheidenheid, en vraag een vriend of kennis die de congregatie wat ze meestal draagt ​​bijwoont. De 1070s stijl maxidress is terug, dus zorg dat hij bescheiden door het bedekken van je schouders met een vest. Vrouwen moeten voorkomen dat het dragen broek aan orthodoxe synagogen.

Share This Post