Index / Fashion, Style & Personal Care / Jurken te dragen aan een huwelijksreceptie

Share This Post

Fashion, Style & Personal Care

Jurken te dragen aan een huwelijksreceptie

Als gast, het kiezen van de juiste jurk voor een huwelijksreceptie kan worden als het haar verhogen als het is voor de bruid het uitkiezen van haar jurk. en alles daar tussenin - huwelijksfeesten kan echt formeel of zeer casual. Afhankelijk van het w

AdvertisementAls gast, het kiezen van de juiste jurk voor een huwelijksreceptie kan worden als het haar verhogen als het is voor de bruid het uitkiezen van haar jurk. en alles daar tussenin - huwelijksfeesten kan echt formeel of zeer casual. Afhankelijk van het weer, de locatie en het tijdstip van de dag het evenement wordt gehouden, zou je een potentiële mode crisis. De sleutel tot het vermijden van die crisis is aan uw uitnodiging als een detective te lezen. Lees tussen de lijnen en het verzamelen van zoveel mogelijk informatie te verzekeren dat u een jurk die geschikt is voor de opvang waarvoor u bent uitgenodigd te kiezen.

Fancy en Formele

Het kiezen van een jurk voor een formele huwelijksreceptie kan lastig zijn. Als het 's avonds een bruiloft en de uitnodiging stelt dat het black tie, is het meestal vereist dat de jurk vloer lengte. En hoewel je wilt op je best uitzien, sturen duidelijk van het dragen van een versie van wit omdat je niet willen concurreren met de bruid. Als het overdag een formele aangelegenheid, kan de jurk kort zijn, maar het moet nog steeds chic zijn. Stoffen zoals zijde en satijn geschikt zijn keuzes. Kostuum juwelen en een chic paar hakken zal ervoor zorgen dat u fit recht in.

Act Terloops

Na het scannen van de bruiloft uitnodiging, realiseer je je dat de bruiloft zal in de achtertuin van je vriend te houden en casual kleding wordt gevraagd. Soms is deze situatie is moeilijker te kleden voor in vergelijking met een formele aangelegenheid, want er zijn geen harde en snelle regels. Het kiezen van een knielange jurk in een zachte stof met enkele subtiele sieraden en lage hakken zal zorgen voor een relaxte look. Het zal ook betekenen dat u en iedereen een stuk comfortabeler moeten verplaatsen van de bruiloft naar de receptie.

De wijde natuur

Jurk overwegingen zijn verschillend voor recepties gehouden in de vrije natuur. Na ijverig het controleren van het weerbericht en het uitzoeken hoeveel werkelijke tijd die wordt besteed lopen op een grasveld, het strand of een andere ruige terrein, probeer dan een jurk die u zal toestaan ​​om de elementen gemakkelijk te behandelen te kiezen. De zomer zou kunnen noemen voor een mouwloos nummer, terwijl de herfst en winter een zwaardere stof en een soort van feestelijke jas of sjaal om de kou te bestrijden kunnen vereisen.

Share This Post