Index / Sport en fitness / Jujutsu Methods

Share This Post

Sport en fitness

Jujutsu Methods

In de wereld van de martial arts, kan één letter al het verschil maken in de wereld. Dit is het geval met Jujitsu. Dit is de traditionele versie die is ontwikkeld voor de samurai klasse terug in het feodale Japan. Jujutsu heeft zes methoden of famili

AdvertisementIn de wereld van de martial arts, kan één letter al het verschil maken in de wereld. Dit is het geval met Jujitsu. Dit is de traditionele versie die is ontwikkeld voor de samurai klasse terug in het feodale Japan. Jujutsu heeft zes methoden of families van technieken die gericht zijn op het neutraliseren van je tegenstander met het straffen van stakingen en houdt. Braziliaans Jiu-jitsu benadrukt het grondgevecht aspect van de stijl en is populair onder mixed martial kunstenaars.

Atemi Waza - Opvallende Technieken

Jujutsu heeft niet de sterke reputatie stakingen van andere martial art vormen zoals muay thai kickboksen. Opvallend in jiu-jitsu is veelal gericht op afleidende en lokken je tegenstander in gunstiger posities. Kicking de schenen en her en het gezicht met jabs is een gangbare methode van goading je tegenstander. Je moet precies te zijn en terug te keren naar de bewaker zo snel mogelijk. Daarom jiujitsu atemi waza technieken zijn ideaal voor het bouwen hand oog coördinatie en opvallende snelheid.

Nage Waza - Throwing Technieken

Nage Waza vertegenwoordigen jiujitsu het gooien van vaardigheden. In jiujitsu, worden werptechnieken gecentreerd rond het afwerpen van gevoel van je tegenstander van evenwicht tijdens nooit verliezen van je eigen. Nage Waza methoden leren om vast te houden aan je tegenstander, ze naar beneden te slepen, zodat je hun verzet te breken. Het beoefenen van deze stijl zal de kern spiergroepen in de buik en bovenbenen te versterken. Uw balans zal verbeteren en je de controle over je eigen bewegingen te verhogen.

Ne Waza - Ground Grappling Technieken

Mixed martial arts-strijders oefenen Ne Waza technieken, omdat de grond grappling is zo'n belangrijk onderdeel van de professionele kooi het vechten. Deze methoden zijn geweldig in het opbouwen van uithoudingsvermogen een vechter, omdat je voortdurend worstelt tegen de weerstand van je tegenstander. Je moet een maximale hoeveelheid kracht uit te oefenen, zonder dat de stabiliteit die u normaal zou moeten uit staan ​​op je voeten.

Ukemi Waza - Vallende Technieken

Ukemi Waza leert je te ontvangen en afbuigen kracht van een tegenstander. Dit is een belangrijk onderdeel van de defensieve strategie in jiu-jitsu. De meest fundamentele ukemi methoden zijn grond rollen en breek vallen. Jujutsu initieert praktijk veilig vallen en rollen in alle richtingen. Dit zijn methoden ontleend aan eerdere manifestatie jiujitsu als Kodokan Judo. Het beoefenen van ukemi waza methoden zullen u lichter op je voeten, terwijl ook het conditioneren van uw lichaam te absorberen en om te buigen effecten te maken.

Share This Post