Index / Persoonlijke financiën / Jobs met een muziekspeler Zaken Degree

Share This Post

Persoonlijke financiën

Jobs met een muziekspeler Zaken Degree

De muziekindustrie is een bedrijf als, maar in tegenstelling tot elke andere. Afhankelijk van het gebied van concentratie, met een muziek-business graad zijn er veel banen kunt u overwegen. Loopbaantrajecten omvat administratieve, bestuurlijke, bewak

AdvertisementDe muziekindustrie is een bedrijf als, maar in tegenstelling tot elke andere. Afhankelijk van het gebied van concentratie, met een muziek-business graad zijn er veel banen kunt u overwegen. Loopbaantrajecten omvat administratieve, bestuurlijke, bewakende en agentschap functies werken naar artiesten, platenmaatschappijen, concert promotors en tal van anderen in de muziek, broadcast, film en aanverwante onderwijs en juridische sectoren.

managers

Managers werken voor muziek bedrijven, organisaties en individuele kunstenaars hebben een betere kans op succes met een music management graad. Hoewel het werk leuk en spannend lijkt, zaken zijn zaken. Je zult te maken hebben met leidinggevenden, advocaten en andere opgeleide mensen op een regelmatige basis en zal de soort kennis slechts een music management business degree programma kan bieden nodig.

Technici en Producers

Hoewel het ook niet nodig om een ​​diploma in deze gebieden hebben, vele succesvolle audio, verlichting en broadcast technici, ontwerpers, ingenieurs en producenten hebben minstens een geassocieerde deelnemingen of bachelor in het bedrijf van productie en de technische kunsten volgens het Amerikaanse Bureau of Labor Statistieken.

Teaching and Training

Vergeet niet de nobele beroep van onderwijs en opleiding met de muziek business graad, zelfs als een aanvulling carrière. Goede docenten en trainers zijn altijd nodig in muziekscholen en muziek op basis van corporaties. Je kennis zal dienen om anderen te helpen inzicht te krijgen in de zakelijke en hen helpen kiezen voor een loopbaan van hun eigen land.

juridische vacatures

De muziekindustrie heeft steeds complexer in de moderne tijd gegroeid, met nieuwe markten en marketing methoden schijnbaar groeit met de dag. Juridische beheerders, paralegals en advocaten zijn een integraal onderdeel van de infrastructuur van de muziekindustrie, en mensen met muziek ondernemingsrecht graden zijn nodig om deze rollen te vervullen. Dit deel van het bedrijf heet "entertainment wet" en is een gespecialiseerde vorm van juridische praktijk.

andere Jobs

Zoals in elke andere carrière, zullen kandidaten met elk type bedrijf graad in het algemeen als een van de eerste beschouwd, en kunt u een aanvraag voor beter betaalde banen. In de muziek business, afhankelijk van uw muziek business concentratie u van toepassing kunnen zijn voor veel van hetzelfde werk als andere bedrijven. Executives, publicisten, human resources, werving en selectie, business management, boekhouding, marketing en anderen die betrokken zijn in de muziek gerelateerde bedrijven behoren tot de vele keuzes beschikbaar.

Share This Post