Index / Bedrijf / Jobs Gerelateerd aan Marketing

Share This Post

Bedrijf

Jobs Gerelateerd aan Marketing

Er zijn veel banen die gerelateerd zijn aan marketing. Een manier om te vertellen wat banen zijn gerelateerd aan marketing is om te kijken naar cursussen die marketing majors nemen. University brochures zijn gevuld met de curricula van marketing majo

AdvertisementEr zijn veel banen die gerelateerd zijn aan marketing. Een manier om te vertellen wat banen zijn gerelateerd aan marketing is om te kijken naar cursussen die marketing majors nemen. University brochures zijn gevuld met de curricula van marketing majors. Ook marketing is in wezen alle betrokkenen bij het verkrijgen van producten en diensten aan consumenten processen. Bijvoorbeeld, marketing managers maken productideeën en distributie managers coördineren van het transport en de levering van producten; beide zijn marketing functies.

verkoop

Sales is een carrière gerelateerd aan marketing. Vertegenwoordigers een beroep doen op klanten en hun producten en diensten te presenteren. Twee voorkomende vormen van vertegenwoordigers zijn binnen en buiten vertegenwoordigers. Vertegenwoordigers moet beschikken over uitstekende communicatieve vaardigheden en geniet van het werken met mensen. Een uitdaging van vertegenwoordigers is het overwinnen van de doelstellingen van de zakelijke klanten. Zo kan een business manager voelen producten van een vertegenwoordiger zijn te duur. Vandaar, kan de vertegenwoordiger van de business manager te overtuigen om zijn producten te kopen door te wijzen op de hoge kwaliteit van zijn producten. Met ingang van december 2010, inside sales vertegenwoordigers meestal verdient tussen de $ 31.915 en $ 50.709 per jaar, volgens PayScale, een carrière salaris referentiesite. Buiten vertegenwoordigers te maken tussen de $ 36.845 en $ 64.562 per jaar. Mediaan jaarloon voor sales managers zijn $ 97.260, volgens de gegevens van 2008 Bureau of Labor Statistics.

retailing

Retailing is ook nauw verwant aan marketing. Retailers moeten merchandise hun producten, zodat ze visueel aantrekkelijk zijn voor klanten. Retail carrières kunnen bestaan ​​uit banen in de supermarkt, gezondheid en schoonheid, massa merchandiser en warenhuis industrie. Er zijn verschillende soorten detailhandel carrière. Retail managers zijn verantwoordelijk voor de dagelijkse activiteiten van de winkel. Inkoopmanagers en kopers zijn verantwoordelijk voor het lokaliseren van wholesale-producten die retailers verkopen. Gemiddelde jaarlijkse winst van de verschillende retail banen zijn als volgt volgens PayScale: Retail managers - $ 31.567 tot $ 52.393; Kopers - $ 47.520 en Purchasing managers - $ 62.301.

Marktonderzoek

Marketing onderzoek managers meestal bepalend voor de behoeften en wensen van de consument door middel van marketing onderzoek enquêtes. Marketing onderzoek managers kunnen telefoon, e-mail, internet of in persoon enquêtes naar de consument gegevens te verzamelen. Vervolgens marktonderzoek managers analyseren van de resultaten van onderzoeken, rapporten schrijven en presenteren hun bevindingen aan hun bedrijf management teams. Marketing onderzoek managers meestal verdient tussen de $ 60.801 en $ 96.882 per jaar, volgens PayScale.

Advertising

Advertising managers werken vaak hun weg uit hun start als copywriters en reclame-coördinatoren. Copywriters schrijven weergave advertenties, verkoop brieven en brochures bedrijf. Advertising coördinatoren meestal coördinatie van de plaatsing van diverse advertenties via de media, zoals tijdschriften en radiostations. De reclame-manager houdt toezicht vaak de banen van zowel copywriters en reclame-coördinatoren. Hij zal vaak belast met de ontwikkeling van de reclame budget. Advertising managers meestal verdienen een gemiddelde van $ 80.220 per jaar, volgens het Bureau of Labor Statistics.

Share This Post