Index / Careers & Work / Job beschrijvingen voor een Beveiliging Supervisor

Share This Post

Careers & Work

Job beschrijvingen voor een Beveiliging Supervisor

Beveiliging toezichthouders zijn verantwoordelijk voor de veiligheid op plaatsen zoals dansclubs, kantoorgebouwen, musea en andere openbare voorzieningen. Hun taak is om ervoor te zorgen dat het gebouw veilig zijn en dat iedereen een wettelijk recht

AdvertisementBeveiliging toezichthouders zijn verantwoordelijk voor de veiligheid op plaatsen zoals dansclubs, kantoorgebouwen, musea en andere openbare voorzieningen. Hun taak is om ervoor te zorgen dat het gebouw veilig zijn en dat iedereen een wettelijk recht om daar te zijn. Beveiliging toezichthouders ook rekening houden met materiële schade en kan een team van andere bewakers beheren.

Achtergrond

De meeste security toezichthouders een vergunning te ontvangen alvorens te worden ingehuurd door een instelling. Becoming meestal in licentie bestaat uit een drugtest, een antecedentenonderzoek en klasse werk dat bestaat uit lessen over hoe om patroons vast te houden en te hanteren andere noodsituaties. In de meeste gevallen moet de veiligheid toezichthouders ten minste 21 jaar oud zijn om te werken in een nachtclub te zijn en beschikken over een high school diploma of GED. De meeste security toezichthouders bracht tijd als wachters voor het hebben van de kans om te worden bevorderd in een toezichthoudende functie.

taken

De primaire rol van de veiligheid toezichthouders is om de woning en het welzijn van hun cliënten te beschermen. In een club, kan dat betekenen handhaving van de orde onder mecenassen. Bij een privéwoning of openbare voorziening zoals een museum, betekent dat het voorkomen of omgaan met diefstal of vandalisme. Zij kunnen ook worden belast met het beschermen van banken of gepantserde voertuigen. Beveiliging toezichthouders moeten weten hoe te handelen bedreigende situaties en zich bewust zijn van onregelmatige activiteiten. Als het gaat om handhaving van de orde, moet de veiligheid toezichthouders om gezond verstand en gezond verstand gebruiken. Af en toe zal ze nodig hebben om toezicht te houden op een staf en worden belast met het aanwerven en opleiden van bewakers.

Met behulp van Force

Beveiliging toezichthouders moeten zijn experts in het omgaan met weerbarstige patroons en vervelende situaties. Niet alleen moeten ze omgaan met dergelijke situaties zelf, maar ze moeten ook weten hoe ze hun kennis doorgeven aan een staf van bewakers. Af en toe zal drastische veiligheidsmaatregelen nodig zijn, waarin wordt opgeroepen tot de veiligheid van een patron fysiek verwijderen of vermoeden van het terrein. Met dat in het achterhoofd, moet de veiligheid toezichthouders en hun personeel de nodige zelfvertrouwen en de vaardigheden om geweld te gebruiken als dat nodig hebben.

Op zoek naar Backup

Af en toe kan gevechten in een club of inbraak bij een ander type voorziening meer dan een security supervisor is uitgerust te hanteren. Als dat gebeurt, moet de manager of lid van haar personeel klaar om te bellen in versterkingen, zoals de lokale politie of paramedici zijn. Veiligheid toezichthouders zijn ook bekend om de hulp van andere klanten te zoeken in het helpen om een ​​beproeving onschadelijk te maken, maar een dergelijke tactiek mag alleen worden gebruikt als een laatste redmiddel.

vooruitzichten

Volgens het Amerikaanse Bureau of Labor Statistics (BLS), zijn banen voor beveiligers zal naar verwachting groeien met 14 procent tijdens de 2008-18 decennium. Hoewel er geen harde gegevens supervisors, wordt aangenomen die posities groeit samen met de rest van de industrie. Beveiliging toezichthouders moeten doorgaans bereid zijn om avonden en in het weekend te werken.

inkomsten

Volgens PayScale, veiligheid toezichthouders verdiend van $ 39.000 tot meer dan $ 71.000 per jaar in maart 2010. Een groot deel van die afhing van de ervaring en de industrie van de manager.

Share This Post