Index / Bedrijf / Job Beschrijving van een Hotel Engineer

Share This Post

Bedrijf

Job Beschrijving van een Hotel Engineer

algehele conditie van een woning is de nummer 1 prioriteit voor hotel ingenieurs. Dat geldt ook voor de vloeren, wanden, plafonds en alle meubels, programma's, nutsbedrijven, air, conditioning systemen, brandmelders, liften, parkeerplaatsen, groenvoo

Advertisement

algehele conditie van een woning is de nummer 1 prioriteit voor hotel ingenieurs. Dat geldt ook voor de vloeren, wanden, plafonds en alle meubels, programma's, nutsbedrijven, air, conditioning systemen, brandmelders, liften, parkeerplaatsen, groenvoorziening en ongediertebestrijding, onder anderen.

Het hotel ingenieur, zo niet de medewerkers van die persoon, is verantwoordelijk voor het algemeen onderhoud en tune-ups. Workers 'plichten lopen het gamma; ze kunnen lekkende kranen te repareren, maaien gazons, roeien plagen en upgrade en voorzieningen te verbeteren, volgens het Amerikaanse ministerie van Arbeid Bureau of Labor Statistics.

Hotel engineers goed voor 1,1 procent van de banen in de hotels industrie, volgens het bureau, dat 21.000 plaatsen in het hele land in 2008 gemeld, het laatste jaar voor de beschikbare gegevens.

Grote hotels zou worden geadviseerd om zorgvuldig te overwegen die voor hen werken in de positie, die volledige kennis van de innerlijke werking van het hotel, wat betekent dat veel tijd geïnvesteerd vereist. Carl Corrigan, een vastgoed en facility management beheerder, het schrijven voor Maintenance Resources, legt uit: "Vanuit klep locaties, brekers, systemen layout de operationele procedures ... Seasonal ontslagen mag nooit in aanmerking komen voor een paar redenen: één, een jaar of meer is besteed in de opleiding van de persoon die kan permanent te verlaten .... Ten tweede, het hotel buiten het hoogseizoen is de drukste tijd van de engineering afdeling als ze zijn nu in staat om toegang te krijgen tot lage of niet-bezette gebieden. "

mediaan uurloon Hotel engineers 'in 2008 was $ 12,47, in vergelijking met een gemiddelde uurloon van $ 16,21 voor soortgelijke onderhoudsmonteurs in andere sectoren, aldus het bureau.

Deze dagen, een steeds belangrijker aspect van de job betreft milieubewustzijn en de uitvoering van milieuvriendelijke componenten.

De US Green Building Council, een in Washington, DC-gebaseerde non-profit, met meer dan 18.000 aangesloten bedrijven en organisaties, heeft tot doel "te transformeren de manier waarop gebouwen en gemeenschappen worden ontworpen, gebouwd en geëxploiteerd, waardoor een milieuvriendelijke en sociaal verantwoorde, gezonde en welvarende omgeving dat verbetert de kwaliteit van leven ", volgens zijn website, usgbc.org.

De raad, een gebaar naar hotel ingenieurs en aannemers, citeert de volgende voordelen voor het milieu in het bepleiten van groene inspanningen: het verbeteren en ecosystemen en biodiversiteit te beschermen; het verbeteren van de lucht- en waterkwaliteit; het verminderen van vast afval; en behoud van natuurlijke hulpbronnen. Economische voordelen, het zegt op de website bevatten: een verlaging van de exploitatiekosten; het verbeteren van de waarde van activa en winst; en een verbeterde productiviteit van werknemers. Gezondheid voordelen zijn "geminimaliseerd druk op de lokale infrastructuur" en verbeterde bewoner gezondheid.

Uitdagingen voortdurend ontstaan ​​voor hotel ingenieurs, in het bijzonder de grootte of de complexiteit toeneemt van een project. Onafhankelijke nationale en lokale organisaties hebben gevormd om de last te verlichten.

The Hotel Engineers Association of website New York is erop gericht om te rapporteren over de nieuwste wetgeving, de bouw en technologische kwesties en vacatures in het veld. Het staat ook voor de uitwisseling van informatie en waardevolle mogelijkheden om te netwerken. Zoals de website, hotelengineers.org, zegt: "Niemand weet het allemaal, maar verschillende mensen kennen verschillende aspecten en weten ze heel goed. Via interactieve leden delen het begrip van materialen kunnen versterken, geven informatie en informatie, die de leden in staat zal stellen om hun kennis uit te breiden te ontvangen. "

The National Hotel Motel Techniek Association biedt do's en don'ts voor hotel ingenieurs die kunnen leren van anderen die op de harde manier ontdekt. Een steekproef, van zijn website, hmea.com, bevat tips zoals: draag een instrument zakje in plaats van het dragen van het op de taille, die een zenuw kan knijpen of ader in de tijd; behandelen afval als afval en niets te verwijderen uit afvalcontainers - een les geleerd nadat iemand naar verluidt zat vast door een injectiespuit - en lees alle etiketten op chemische producten om allergische reacties te voorkomen.

Share This Post