Index / Careers & Work / Job Beschrijving van communicatie vaardigheden voor secretarissen

Share This Post

Careers & Work

Job Beschrijving van communicatie vaardigheden voor secretarissen

In staat zijn om te praten met mensen van alle achtergronden is een intrinsiek onderdeel van het zijn een secretaris. Je moet in staat zijn om anderen te spreken om informatie die nodig is voor de goede werking van een bedrijf of kantoor te verkrijge

AdvertisementIn staat zijn om te praten met mensen van alle achtergronden is een intrinsiek onderdeel van het zijn een secretaris. Je moet in staat zijn om anderen te spreken om informatie die nodig is voor de goede werking van een bedrijf of kantoor te verkrijgen. Communicatie vaardigheden, zowel mondeling als schriftelijk, manifesteren zich op vele verschillende manieren binnen een taakomschrijving voor een secretaresse.

Organisatie

Als secretaresse, misschien ben je verantwoordelijk voor het regelen van afspraken en vergaderingen ten behoeve van de teamleden en het management. Dit vereist de communicatie met klanten, klanten, interne medewerkers en senior partners van het bedrijf. Daarom is de functieomschrijving van een secretaresse sterk afhankelijk is van het individu in staat om zich te organiseren met behulp van deskundige communicatieve vaardigheden. Uw communicatie wordt verwacht professioneel, beleefd en assertief te zijn. U kan nodig zijn om opdrachten aan andere medewerkers delegeren, een ontmoeting met bestuurders of het plannen van een conferentie, die alle eisen van deze vaardigheden.

Het beantwoorden van de telefoon

De functieomschrijving van een secretaresse omvat niet alleen het beantwoorden van uw eigen telefoon, maar ook het nemen van berichten naar andere leden van het personeel. Daarom is een uitstekend vermogen de communicatie over de telefoonlijn nodig. U moet in staat zijn om vragen te luisteren naar en te reageren op de juiste wijze. Als je een secretaresse in een druk ziekenhuis, bijvoorbeeld, moet u misschien boos of overstuur mensen aan de telefoon te spreken. Jouw taak beschrijving zal vereisen dat u zorgvuldig omgaan met deze gesprekken zonder verergering van de situatie.

vergaderingen

In staat zijn om informatie te verstrekken aan een groep door middel van de presentatie kunnen worden verlangd. Als secretaresse, kunt u verantwoordelijk voor het verwelkomen van nieuwe medewerkers, bijvoorbeeld. Je moet helder en vol vertrouwen in uit te leggen hoe het bedrijf is georganiseerd, waar de werknemers pauzes te nemen, kopen lunch of parkeren hun auto's te zijn. Daarnaast kan een uitvoerend secretaris te updaten rapporten, voorzitter van een bijeenkomst te presenteren of de eventuele office problemen om managers of andere collega's uit te leggen.

Geschreven communicatie

Communicatie is evenals gesproken geschreven. Een groot deel van secretariële werk omvat de voorbereiding van e-mails, het lezen van documenten en het beheer van het kantoor. Vaak worden deze taken worden uitgevoerd via e-mail uitgevoerd. Daarom is een goede schrijven en spelling vaardigheden zijn essentieel om je punten uit te leggen. In staat zijn om taken te delegeren aan personeel te ondersteunen door middel van een to-do lijst, schrijf schema's of detail plannen voor een manager, maar ook schriftelijk aan klanten, allemaal te maken met een zekere mate van schriftelijke communicatie.

Share This Post