Index / Ambachten / JibJab geïnspireerde Vilt Photo Ornaments

Share This Post

Ambachten

JibJab geïnspireerde Vilt Photo Ornaments

Als je houdt van die websites waar je een foto van jezelf kunt uploaden en zet hem in een dansende cartoon elf of rendieren, wordt dit project gewijd aan jou. Ik nooit moe van het zien van de bekende gezichten van dierbaren in belachelijke vakantie o

AdvertisementAls je houdt van die websites waar je een foto van jezelf kunt uploaden en zet hem in een dansende cartoon elf of rendieren, wordt dit project gewijd aan jou. Ik nooit moe van het zien van de bekende gezichten van dierbaren in belachelijke vakantie outfits en wilde een vilten ornament serie geïnspireerd door de JibJab kerst e-cards te maken. Trim uw boom met vilt foto sieraden gemaakt van school foto's of candid shots van het jaar, of geef een set naar uw favoriete familieleden. Kid crafters 7-plus zal genieten van het maken van deze. Alle leeftijden zullen genieten van het ontvangen van hen.Wat je nodig hebt

Foto's van gezichten op zoek rechtdoor

1 stuk 8-by-12-inch stukje wolvilt in elk van de volgende kleuren: voor de rendieren, bruin en rood; voor de sneeuwpop, wit, zwart en een stukje geel; voor de elf, vlees kleur van uw keuze, lichtgroen, donkergroen en haarkleur van uw keuze; voor de kerstboom, groen, geel en rood

papier schaar

Fabric schaar

Twijgen of kleine takken

stoflijm

All-purpose lijm

Wasknijpers, haar clips of andere mini "klemmen"

Kleine papieren plaat

houten tandenstokers

Naald en draad

Kleine jingle bells

touw rood en wit bakker (of goud, groen etc.)

The Reindeer Ornament

Om een ​​rendier foto sieraad te maken, pak je (papier-only) schaar en knip in een heldere, goed verlichte foto in een vierkante vorm.Met de stof schaar, snijd een monster van bruine vilt die ongeveer even groot als de foto.

Ronden de staal van vilt in een ovale vorm, dat is ongeveer 1/4 tot 1/2 inch groter dan het gezicht zelf.Vouw het ovaal in de helft en zorgvuldig uitgesneden een ovale vorm in het midden van je stuk vilt. Het gat moet ongeveer even groot als gezicht van het kind zijn. Met de houten tandenstoker wat alle doeleinden lijm aan één zijde van het vilt ring en plaats vervolgens, lijm naar beneden, direct op de foto.Centreer de foto in het vilt ring. Dan, uitgesneden twee teardrop vormen uit de bruine gevoeld. Glue scripties rendier oren naar de bovenzijde van de herten hoofd met stof lijm.Terwijl de oren droog, pop naar buiten en knip een paar takken van een boom in uw tuin. Tiny takjes die een natuurlijke vertakkingspunt in hen maken perfecte gewei.

Houd u het gewei naar de achterkant van de foto. Snijd een 4-inch lengte van touw bakker en lijm de twee cut eindigt neer tussen het gewei om uw ornament hanger te maken. (I nagelaten de hanger toe te voegen bij het maken van de eerste ornament!)Snijd een staal van bruine voelde dat groter is dan het ovaal gezicht van uw rendieren, voeg een beetje meer all-purpose lijm op de achterkant van de foto, en gebruik de houten wasknijpers om de stukken van vilt, geweien te houden, en de bakker touw ingeklemd samen terwijl de lijm droogt.Als alles droog is, knip de achterkant stuk vilt aan de ovaal gezicht passen.Maak van uw "kleine herten" in Rudolph door snipping een klein (neus-en kleinbedrijf) stukje rood vilt en lijmen direct op de neus van uw kind met de all-purpose lijm en een tandenstoker. Uw rendieren ornament is klaar om vanavond weer te geven of gids een slee.

The Snowman Ornament

Om een ​​sneeuwpop foto sieraad te maken, te beginnen door het snijden van uw kind foto in een vierkant met papier-only schaar. De sneeuwman is een goede optie voor een kleinere foto. De foto in dit voorbeeld is ongeveer 1/2 inch vierkant.Knip een rechthoekig stuk witte vilt (onze was 4 inch lang en 2 1/4 inch breed) te blokkeren uit het lichaam van de sneeuwpop. Daarna, snijd de rechthoek in drie, verbonden afstuderen pleinen. Houd de foto tegen het vilt als je zo werkt dat je kunt meten hoe groot zijn om de kleinste plein (de sneeuwpop hoofd) te maken. Doel te behouden ten minste 1/4 inch witte voelde rond de gefotografeerde gezicht. Dan, ronde uit elk vierkant om de sneeuwpop lichaam te voltooien.

Plaats uw sneeuwpop lichaam op de resterende witte vilt vel en snijd rond het om een ​​tweede, identieke sneeuwpop lichaam te maken.Vouw het hoofd van de sneeuwpop in de helft en knip een klein gaatje om uw schaarbladen te gaan. Snijd vervolgens een rond gat in het midden van de sneeuwman hoofd, dat is net groot genoeg voor het gezicht om door te gluren van achter. Lijm de foto op zijn plaats.

Verzamel een paar kleine takjes. Solliciteer stoflijm naar de rest van de binnenkant van het lichaam van de sneeuwpop en sandwich het takje "armen" tussen dat en de tweede voelde stuk. Gebruik de houten wasknijpers aan het vilt panden knus rond de tak armen, terwijl de lijm droogt te houden.

Afwerking van de sneeuwman door te snijden drie kleine zwarte "knoppen" voor de sneeuwpop lichaam en twee bijpassende top-hat stukken voor het hoofd van de sneeuwman uit zwarte vilt. Als je een stukje geel vilt, kunt u een kleine rechthoekige "gesp" voor de hoed te maken ook. Snij een 3- of 4-inch stuk touw bakker en lijm het neer tussen de top-hat sandwich. Gebruik houten wasknijpers aan het vilt bij elkaar te houden, terwijl de lijm droogt. Uw vrolijke, wordt gelukkig sneeuwpop gedaan.

de Elf

Voor de school foto's of foto's die 1 1/2 inch of groter te meten, maken een elf ornament compleet met goofy hoed en kraag.

Begin met het snijden van een stuk vleeskleurige voelde dat is een beetje groter dan de daadwerkelijke foto. Ronden het stuk vilt om een ​​ovaal te maken, en dan uitgesneden een centrum ovaal voor de foto te tonen door. Lijm de foto op de achterkant van het vilt ovaal.

Snij twee vleeskleurige tranen voor de oren. Lijm een ​​aan de voorzijde van het gezicht en de ander naar achteren.

Snijd enkele elf "pony" uit het haar kleur vilt en lijm ze op hun plaats.Met een stuk van licht groen vilt, maak een grote haak-achtige hoed vorm die is zo breed als het hoofd, maar versmalt naar de gebogen tip. Lijm de hoed op zijn plaats, over de elf hoofd en haar.Als de lijm droogt op de hoed, snijd een kleine gebogen rechthoek van hetzelfde licht groene vilt. Snip een kleine driehoek uit het midden van de rechthoek en de hoek van beide kanten naar binnen. Lijm de kraag achter het vilt 'kin' van uw elf.

Naai de jingle bells tot aan de punt van de elf hoed. Knip een verloopstuk van donkere groene vilt voor de rand van de hoed en plak de rand op zijn plaats. Knip een stuk wolvilt, dat zo groot is als het hele elf hoed en lijm deze aan de achterzijde van de hoed. Het toevoegen van deze back-stukjes vilt voegt sterkte en stabiliteit van de versiering en geeft hen ook een afgewerkte look.

Voordat de lijm droogt, snijd een lengte van bakker touw (3 tot 4 inch), en steek de cut eindigt in het bovenste deel van de elf hoed sandwich. Gebruik houten wasknijpers of alligator haarspeldjes om alles zijn plaats te houden terwijl de lijm droogt.

Wanneer de lijm droog, trim van de achterkant van de hoed aan de voorzijde passen. De elf ornament is klaar om te stoeien op zowel bomen en planken.

De kerstboom

Voor foto's die kleiner is dan 1/2-inch vierkant, overwegen om een ​​ornament van de Kerstboom. Teeny foto's te maken voor geweldige boom sterren.Snijd een donkergroene stuk wolvilt in een driehoek vorm. Onze foto was slechts 1/4 van 1/4 inch, dus ik maakte een driehoeksvorm, dat was 3 inch breed en 4 duim hoog om het een beetje meer vastgoed te geven.Knip beide zijden van de driehoek herhaaldelijk om de driehoek te vormen tot een boom. Pak een stukje gele vilt dat groter is dan de foto van uw kind (onze was 1 1/4 cm in het vierkant), en snijd deze in een stervorm.Knip voorzichtig een gat in het midden van de ster die groot genoeg is voor de gefotografeerde gezicht te tonen door. Lijm de foto op de achterkant van het vilt ster.Knip sommige ornamenten voor uw boom van elke kleur voelde je wilt. Vastlijmen met stof lijm en een tandenstoker.Als de lijm droog is op uw ster en een foto, snijd de overbodige foto onderdelen uit de buurt met het papier schaar. Lijm dan het vilt ster naar de top van de boom. Snijd een lengte van touw bakker 3-4 duim lang, en lijm de snede eindigt aan de achterkant van de ster en boom. Snijd een tweede driehoek groen vilt die groter is dan de hele boom. Lijm die aan de achterkant van de eerste boom en klem hem op het eerste stuk met wasknijpers. Als de lijm droog is, knip de achterkant stuk vilt aan de voorzijde boom aan te passen. U kunt nu beginnen rockin 'rond de kerstboom ornament.Tip: Als een ornamenten in uw set nodig hangers of definitieve trimmen, doen dat nadat de lijm droog is om te voorkomen dat gommen uw schaar. De ornamenten zijn allemaal zeer snel te maken, dus je kan uiteindelijk het werken op meerdere tegelijk, zoals wij deden.Als de lijm is ingesteld en de wasknijpers zijn verwijderd, alles wat er over is om op te hangen de JibJab geïnspireerde voelde foto ornamenten.Alle foto's van: Megan Andersen

Share This Post