Index / Careers & Work / ISO Drafting Standards

Share This Post

Careers & Work

ISO Drafting Standards

De International Organization for Standardization (ISO) samengesteld en gepubliceerd normen voor het opstellen praktijk. ISO-normen opstellen zijn een set van regels van de internationale normen opstellen om de uniformiteit van bouwkunde, civiele tec

AdvertisementDe International Organization for Standardization (ISO) samengesteld en gepubliceerd normen voor het opstellen praktijk. ISO-normen opstellen zijn een set van regels van de internationale normen opstellen om de uniformiteit van bouwkunde, civiele techniek en bouwkundige tekeningen te verzekeren.

Doel

Deze documenten bestrijken een breed scala van praktijken met betrekking tot technische tekeningen. Het doel is om een ‚Äč‚Äčtekening voor internationaal gebruik te standaardiseren. Het American National Standards Institute (ANSI) regelt deze normen in de Verenigde Staten.

Drafting Standards

ISO-normen te dekken dingen zoals papierformaten, notities, nummering systemen, geometrische dimensionering en toleranties, afkortingen, lassen symbolen, ruwheid symbolen en elektrische symbolen. Deze normen hebben betrekking metrische en inch maten, evenals computer-opstelling normen. ISO-normen beslaan bijna elke vraag van een tekenaar zal ongeveer tekeningen.

Belang

Zonder uniforme normen, verwerkende bedrijven hun eigen normen te maken voor het opstellen. Deze zouden anders dan andere bedrijven. ISO-normen verbetering van de communicatie tussen bedrijven. Het is een methode minder verrassingen en lagere afvalmateriaal geven door juiste onderdelen.

Share This Post