Index / Bedrijf / Is Prepaid Insurance een Debit of Credit?

Share This Post

Bedrijf

Is Prepaid Insurance een Debit of Credit?

In grafiek van de rekeningen van een bedrijf, asset rekeningen hebben doorgaans een negatief saldo, omdat zij een lijst items met een positieve waarde. Asset accounts omvatten liquide middelen, debiteuren, uitrusting en immateriële vaste activa, zoal

Advertisement

In grafiek van de rekeningen van een bedrijf, asset rekeningen hebben doorgaans een negatief saldo, omdat zij een lijst items met een positieve waarde. Asset accounts omvatten liquide middelen, debiteuren, uitrusting en immateriële vaste activa, zoals prepaid rekeningen. Prepaid verzekering heeft een debet waarde aan het bedrijf dat het beleid koopt omdat het een actief dat het bedrijf kan gebruiken in de toekomst bevat, en het heeft een credit waarde aan de verzekeringsmaatschappij dat het beleid verkoopt.

Het kopen van het beleid

Het bedrijf verhoogt de waarde van de prepaid verzekering rekening door die contant betalen voor een verzekering die dekking worden voor het langer dan de huidige periode. Het bedrijf dat de verzekering koopt niet op een aansprakelijkheid nemen. De verzekeringsmaatschappij neemt een verplichting, omdat het geld ontvangt voor toekomstige verzekering dat het heeft te bieden.

Fund Accounting

Overheidsinstellingen niet altijd prepaid verzekering als een actief op te nemen. In fund accounting, kan de overheidsinstantie de aankopen methode te gebruiken om de verzekeringskosten te melden. De aankopen methode registreert onmiddellijk minor vooruitbetaalde kosten als een last. De overheidsinstelling kan prepaid verzekering aankopen die groter zijn dan een bepaalde waarde als een actief zijn op te nemen.

Afschrijvingen

Zowel de verzekerde onderneming en de verzekeringsmaatschappij afschrijven van de prepaid-verzekering als het wordt opgebruikt. De verzekerde bedrijf maakt een aanpassing binnenkomst per maand, dat is een creditering dat de grootte van het debetsaldo voor prepaid verzekeringen vermindert, en debiteert de verzekering koste account. De verzekeringsmaatschappij maakt een debetboeking zijn aansprakelijkheid rekening voor prepaid verzekering, die normaal gesproken een positief saldo, net als andere aansprakelijkheid accounts.

Betekenis

Het doel van elke rekening betaalt van tevoren is dat de koper ontvangt een bulk aankoop korting. De verzekeringsmaatschappij kan de verzekeringnemer het bedrag van $ 1.000 per maand voor de verzekering, of toestaan ​​dat de verzekeringnemer $ 10.000 up front betalen om dekking te bieden voor een heel jaar. Prepaid verzekering niet rente-inkomsten voor het bedrijf dat het beleid koopt te krijgen, hoewel de verzekeringsmaatschappij het geld dat zij ontvangt, zodat het kan rente te verdienen kunnen investeren, zodat de verzekeringnemer moet de rente zou verdienen aan andere investeringen opties te overwegen.

Belastingen

Verzekeringspremie kosten zijn fiscaal aftrekbaar, omdat ze een zakelijke kosten. Volgens de Internal Revenue Service, kan een bedrijf geen aanspraak maken op een aftrek voor een vooruitbetaalde kosten, met inbegrip van de verzekeringspremies, tot het jaar waarin het gebruik van de service. Dit verschilt van de behandeling van andere activa en passiva wanneer de belastingplichtige bestanden met de kasbasis, omdat de belastingbetaler vorderingen inkomen wanneer het wordt ontvangen, niet wanneer het wordt verdiend, en rapporten kosten die niet een actief produceren wanneer het hen betaalt, niet wanneer het ontvangt van de service.

Share This Post