Index / Persoonlijke financiën / Is Overlijdensrisicoverzekering Better Than Whole Life?

Share This Post

Persoonlijke financiën

Is Overlijdensrisicoverzekering Better Than Whole Life?

Als je het leven verzekering te kopen, heb je veel keuzes te maken. De meest fundamentele keuze die je moet maken is of om term levensverzekering of hele leven af ​​te sluiten. Elk type heeft zijn eigen beleid toepassingen en voordelen en nadelen. Zo

Advertisement

Als je het leven verzekering te kopen, heb je veel keuzes te maken. De meest fundamentele keuze die je moet maken is of om term levensverzekering of hele leven af ​​te sluiten. Elk type heeft zijn eigen beleid toepassingen en voordelen en nadelen. Zorg ervoor dat u de aard van wat u koopt voordat u een contract te ondertekenen begrijpen.

term Life

Een term levensverzekering biedt basisbescherming uitkering bij overlijden. In ruil daarvoor betaalt u premies aan de verzekeringsmaatschappij. Zolang je premies te betalen aan de verzekeraar, uw verzekering van kracht blijft. De verzekeraar garandeert de dekking. Aan het einde van de looptijd, uw beleid premieverhogingen. Term voor dit beleid uiteen van één jaar tot 30 jaar.

Hele leven

Hele levensverzekeringen heeft een hogere premie dan overlijdensrisicoverzekeringen, maar een heel leven beleid verlengt overlijdensuitkering dekking uit te leeftijd 100. Het beleid bouwt ook een kasreserve tegen de uitkering bij overlijden. Dit kasreserve is een gespaarde bedrag dat u gebruikt tijdens je leven om welke reden.

voordelen

Het belangrijkste voordeel van tijdelijke levensverzekeringen is de kosten. Term premies zijn laag ten opzichte van de dood voordelen. De lage kosten betekent dat u meer uitkering bij overlijden te kopen voor dezelfde hoeveelheid geld in vergelijking met hele leven. Term leven is ideaal voor de verzekering van hypotheken en leningen op korte termijn. Het is ook een ideale oplossing voor momenten waarop u een hoge schuld of financiële verplichtingen, maar een lage cash flow.

Hele leven verzekering is een oplossing op lange termijn voor de verzekering. Als de contante waarde bouwt in het beleid, het werkelijke bedrag van de uitkering bij overlijden u koopt afneemt. Hierdoor leven efficiënter tijd. Polisbeleningen biedt u toegang op de cash reserve tijdens je leven. Op de top van deze, zijn alle elementen van het beleid gegarandeerd, zodat u uw uitkering bij overlijden of de contante waarde niet kan verliezen, tenzij je stopt met het betalen van uw premies. Zelfs als je stoppen met betalen premies, zullen sommige verzekeraars automatisch geld lenen van uw contante waarde rekening te betalen voor de premies die uw beleid van kracht voor u te houden. Hele leven is ideaal wanneer u een permanente levensverzekering met een besparing component wilt.

overweging

Wanneer zij overwegen om hele leven of term te kopen, het analyseren van uw behoeften en financiële doelstellingen. Term leven is in wezen een korte-termijn contract voor de korte termijn behoeften. Hele leven is een lange-termijn contract dat is ontworpen om u toelaten om het beleid te kopen en nooit zorgen te maken over het verhogen van de kosten van verzekering, of dat u verzekerbaar in de toekomst zijn.

Met beide types van het beleid, de algemene idee is dat je verzekering zal kopen en vervolgens accumuleren een besparing op hetzelfde moment. Met overlijdensrisicoverzekeringen, moet u de besparingen zelf accumuleren. Met hele leven, wordt de besparingen element ingebouwd in het beleid.

Share This Post