Index / Huis / Is Microgolfverwarming veilig?

Share This Post

Huis

Is Microgolfverwarming veilig?

Magnetron fabrikanten en consumenten hebben voor de veiligheid van de magnetron gedebatteerd sinds de uitvinding van het toestel in de jaren 1940. De snelheid waarmee voedsel kookt in een magnetron in vergelijking met andere methoden is de belangrijk

AdvertisementMagnetron fabrikanten en consumenten hebben voor de veiligheid van de magnetron gedebatteerd sinds de uitvinding van het toestel in de jaren 1940. De snelheid waarmee voedsel kookt in een magnetron in vergelijking met andere methoden is de belangrijkste reden tot bezorgdheid. Risico's ten aanzien van onvoldoende verhit vlees nog steeds van toepassing zijn op de magnetron, maar anders is het net zo veilig als elke andere kookmethode.

Hoe magnetron Work

Microgolven worden aangedreven door een buis, een magnetron, die korte radiogolven uitzendt en veroorzaakt watermoleculen in voedsel trillen met een hoge frequentie. De wrijving of trillingen tussen de watermoleculen en andere moleculen in het voedsel zorgt voor warmte en koks voedsel. Microgolven niet koken van binnen naar buiten, zoals vaak wordt gedacht. In feite slechts het buitenste gedeelte wordt gekookt door microgolven; de restwarmte kookt dan het binnenste gedeelte.

Het kiezen van een Power Level

Koken op een hoger vermogen bloot voedsel om meer microgolf-energie. Daarom is het best niet om voedingsmiddelen met een laag watergehalte op hoog vuur koken omdat ze uitdrogen sneller. In plaats daarvan, koken vochtige items snel op een hoog vermogen en droger items op een laag vermogen voor een langere periode. Cook voedingsmiddelen die vallen ergens in het midden op een geschikt medium niveau.

Voedselveiligheid

In het algemeen, levensmiddelen die zijn bestemd om te worden opgewarmd in de magnetron te ondergaan hetzelfde preparaat procedures als andere methoden. Door voedsel overgedragen ziekten zijn nog steeds een punt van zorg, zodat u kruisbesmetting van voedsel zoals kip zoals gebruikelijk moeten vermijden. Opgewarmd in de magnetron items niet altijd gelijkmatig koken, afhankelijk van hoe zij worden gepresenteerd, welke macht instelling werd gebruikt en de basistemperatuur van het voedsel. Controleer de temperatuur van het vlees in verschillende plaatsen om ervoor te zorgen dat genoeg heeft gedurende de gehele eventuele schadelijke bacteri├źn te doden gekookt.

magnetron Veiligheid

Terwijl eten gekookt in een magnetron is volkomen veilig, kan keukengerei en containers niet zijn. De meeste plastic schaaltjes en containers vervaardigd vandaag zijn veilig magnetron, maar oudere plastic mag niet worden. Microwaving een nonmicrowavable container kan leiden tot giftige stoffen binnen het materiaal uitspoelen naar voedsel. Metaal mag nooit correct, aangezien het niet op dezelfde wijze zoals glas of kunststof reageert op de golven. In feite, microwaving metaal kan brand veroorzaken en ruïneren uw magnetron. Bovendien, gebruik nooit een magnetron als de deur niet in slaagt om veilig in de buurt of de grendels verschijnen defect.

Share This Post