Index / Huis / Is het veilig om te gebruiken Clorox om algen te doden in een zwembad?

Share This Post

Huis

Is het veilig om te gebruiken Clorox om algen te doden in een zwembad?

Gechloreerde Pool Shock Varieert van Clorox De stof wordt gebruikt om de hoeveelheid chloor in een zwembad aan te passen komt niet overeen met de materiële samenstelling van de vloeistof chloor onder de merknaam Clorox vervaardigd. Zwembad shock best

AdvertisementGechloreerde Pool Shock Varieert van Clorox

De stof wordt gebruikt om de hoeveelheid chloor in een zwembad aan te passen komt niet overeen met de materiële samenstelling van de vloeistof chloor onder de merknaam Clorox vervaardigd. Zwembad shock bestaat als een chloorverbinding en geen vrij chloor, zoals die welke in Clorox bleekmiddel. Clorox zorgt ervoor dat het water te vullen met een overmaat chlooramines, die een vieze geur en steken de huid en ogen veroorzaken.

Clorox is veilig bij correct gebruik

U kunt Clorox gebruiken om algen uit een zwembad te verwijderen, maar je moet niet meteen gebruik van het zwembad na toediening van het. Zodra het chloorgehalte in het zwembad op de juiste wijze aan te passen, kunt u dan gebruik maken van het zwembad veilig.

bottom Line

Hoewel het zwembad shock werkt het beste om chloor te beheersen in een zwembad, zal Clorox bleekwater de truc doen als het zwembad shock is niet beschikbaar. Zolang je niet het chloor dan een veilig niveau met Clorox niet vergroten, dan zul je alleen maar een tijdelijke verbranding van de ogen lijden.

Share This Post