Index / Reizen / Is het legaal om Bring Plant zaad uit andere landen in de USA?

Share This Post

Reizen

Is het legaal om Bring Plant zaad uit andere landen in de USA?

Gardeners reizen naar het buitenland kunnen in de verleiding komen te halen wat zaden buitenlandse bloesems repliceren thuis. De Amerikaanse regering regelt de invoer van zaden - Massief zeecontainers neer op een klein pakket - voor de inheemse soort

AdvertisementGardeners reizen naar het buitenland kunnen in de verleiding komen te halen wat zaden buitenlandse bloesems repliceren thuis. De Amerikaanse regering regelt de invoer van zaden - Massief zeecontainers neer op een klein pakket - voor de inheemse soorten te beschermen tegen potentieel schadelijke invasieve planten. De wettigheid van een zaadvariëteit hangt af van het type plant, land van herkomst en de laatste oproep van de US Customs and Border Protection ambtenaren.

Verklaar altijd

Ongeacht of de verscheidenheid van zaad je probeert om mee naar huis maakt het door de douane of niet, wat je zeker in de problemen is het niet verklaren. De douaneaangifte formulier vraagt ​​of je "fruit, groenten, planten, zaden, voedsel, insecten" bent te brengen in het land, samen met welke landen je hebt al een bezoek. Controleer "ja" als je zaad ergens hebt in uw handbagage of ingecheckte bagage, of als je terug over de grens rijdt met zaden in uw voertuig. Het niet te verklaren kunt u netto tot een $ 1.000 boete voor een eerste, niet-commercieel misdrijf.

USDA Regels

Het Amerikaanse ministerie van Landbouw onderhoudt een online Groenten en Fruit Import Eisen databank te zoeken per land. Naast plantbeschrijvingen de USDA geeft aan welke delen van de plant zijn aanvaardbaar in het land te brengen, zoals alleen de vruchten, alleen "bovengrondse delen, 'knollen, bloemen, noten, bladeren, peulen of" alle delen van de plant. " Border ambtenaren gebruik maken van deze regels commerciële invoer, die kan veranderen met de wereldwijde uitbraken, als leidraad bij het bepalen of om planten van een reiziger producten, maar ze kunnen de aanvaarding van de producten te ontzeggen na inspectie.

Seed Certification

In aanvulling op de inspectie ondergaan van alle plantaardige producten doen, zaden en andere "propagatieve plantaardig materiaal", zoals bollen, stekken en planten, zijn vereist door de Amerikaanse Customs and Border Protection van een fytosanitair certificaat van het land van herkomst te zorgen dat ze voldoen aan voorschriften. Om dit proces te versnellen als een reiziger, koop een zaadpakket van een kwekerij die al de zaden geïnspecteerd en gelabeld voor de export heeft gehad. Je moet het certificaat van de landbouw-afdeling van het land alvorens zaden terug naar de Verenigde Staten als je ze hebt verzameld op uw eigen of gekochte hen van een bron die het product niet precertify verkrijgen. Neem contact op met het land van de toeristische ministerie of de USDA als je hulp steeds op gewezen naar de juiste kantoor nodig hebben.

Snail Mail

Putting zaden in een envelop tijdens het reizen in het buitenland en ze mailen naar uw huisadres niet weg de verantwoordelijkheid nemen om de landbouwproducten te melden. Vul het formulier in voor de douane bij de neerlegging van de verpakking of envelop bij het postkantoor in het land van herkomst. Douane-ambtenaren beslissen of om de e-mail om te gaan door of het zaad in beslag te nemen.

Share This Post