Index / Tuin / Is er een manier om Keep Crows Uit Voederhuisjes?

Share This Post

Tuin

Is er een manier om Keep Crows Uit Voederhuisjes?

Vogel feeders zijn een populaire manier om zangvogels van dichtbij, zodat u kunt observeren en fotograferen. Het nadeel hiervan is dat grotere, ongewenste vogels --- zoals kraaien --- kan uiteindelijk vinden van uw feeder en erachter te komen dat je

AdvertisementVogel feeders zijn een populaire manier om zangvogels van dichtbij, zodat u kunt observeren en fotograferen. Het nadeel hiervan is dat grotere, ongewenste vogels --- zoals kraaien --- kan uiteindelijk vinden van uw feeder en erachter te komen dat je het handhaven van een constante bron van voedsel. Het wegwerken van deze intelligente wezens brengt verschillende uitdagingen die een stap op een moment dat overwonnen moet worden. Vergeet niet dat het een aantal methoden kunnen nemen om kraaien uit de buurt van uw vogel feeder te houden.

Wat je nodig hebt

 • oude kleding

  Stro

  Behandelde het spel (2 inch bij 2 inch op 6 voet)

  Voorhamer

  Tie wire

  Draadsnijders

  Plastic uil of kalkoen decoy

  Metaalzaag

  gaas

  gepelde pinda's

  Werkhandschoenen

  Veiligheidsbril

Gebruik een vogelverschrikker. Stuff een broek en een shirt met stro. Drive een 2-inch-by-2-inch behandeld staak in de grond in de buurt van de vogel feeder met een voorhamer. Zet de gevulde kleding naar de brandstapel met stropdas draad. Snijd de draad met draad cutters als dat nodig is.

Draad een plastic uil of kalkoen lokken in een boom in de buurt van de vogel feeder. Beide vogelsoorten zijn doodsvijanden van de kraai. Soms houdt dit kraaien weg, maar soms trekt ze in de valstrik te vallen.

Houd uw tuin schoon. Pick-up vogelzaad dat van uw feeder is gedaald. Houd overtollig voedsel en glimmende objecten die kraaien uit uw tuin kan trekken.

Kort de toppositie op de vogel feeder. Gebruik een ijzerzaag aan de baars bezuinigen op uw feeder tot driekwart van een inch. Een kleinere baars beperkt de grootte van de vogel die er mogen aanlanden en te voeden.

Omringen de feeder met gaas. Bevestig het gaas aan de boven- en onderranden van de invoer met binddraad. Laat slechts een kleine twee-inch gat in elke kant om kleinere vogels toegang tot het voedsel te geven.

Voed de grotere vogels groter voedsel. Vul de kraaien door het gooien van gepelde pinda's op de grond in uw tuin weg van de vogel feeder. Zorg ervoor dat u geroosterde, ongezouten pinda's te gebruiken.

Hints

Afhankelijk van het jaargetijde en het voedsel in de omgeving zien, kunnen sommige of alle van deze idee├źn werken. Of, kan geen van hen werken. Als u geen succes hebben, laat de vogels leeg uw feeder grondig schoon te maken en laat het leeg voor een maand. Begin met het opnieuw voeden na geen vogels uw voeder hebben bezocht voor minstens een week.

Werkhandschoenen en een veiligheidsbril zijn verplicht bij het gebruik van handgereedschap.

Share This Post