Index / Gezondheid / Is een tientallen Unit Effectief voor Peroneale peespijn?

Share This Post

Gezondheid

Is een tientallen Unit Effectief voor Peroneale peespijn?

Volgens de Universiteit van Michigan Health System, de peroneale spieren aan de buitenkant van het onderbeen, met pezen aan de voet. Blessures en stammen zijn gebruikelijk in de peroneus pezen, en als traditionele behandeling faalt, met behulp van ee

Advertisement

Volgens de Universiteit van Michigan Health System, de peroneale spieren aan de buitenkant van het onderbeen, met pezen aan de voet. Blessures en stammen zijn gebruikelijk in de peroneus pezen, en als traditionele behandeling faalt, met behulp van een TENS unit kan effectief verlichten van de pijn van peroneal verwondingen.

peroneal Verwondingen

Peroneal pezen kunnen zich plotseling ontwikkelen of gedurende een tijdsperiode, meestal invloed die actief zijn in sporten met herhaalde bewegingen van de enkel. Degenen met een hoge bogen ook tegenkomen deze verwondingen.

Tendinitis ontvlammen één of beide pezen, die een gevolg van overmatig gebruik of letsel aan de pees. Het leidt tot pijn, zwelling en een warm gevoel bij aanraking.

Repetitieve activiteiten of trauma kunnen acute tranen in de peroneus pees veroorzaken. Symptomen kunnen zijn pijn, gezwollen peroneal pees en zwakte van de voet en enkel. Mettertijd kan tranen de vorm van de voet te veranderen, waardoor de boog groter.

Diagnose

Het diagnostisch proces begint bij het kantoor van de voet en enkel chirurg. Een volledig onderzoek van de voet en enkel zal worden uitgevoerd. Een MRI of ultrageluid kan nodig zijn om de omvang van de schade te evalueren.

traditionele Behandeling

De behandeling is gebaseerd op uw type peroneal peesblessure en kan onder meer het aanbrengen van een gegoten of spalk aan de voet en enkel gebied nog steeds, of fysiotherapie te houden. Anti-inflammatoire geneesmiddelen kunnen oraal worden ingenomen of geïnjecteerd om pijn en ontsteking. Indien immobilisatie, fysiotherapie en medicijnen geen symptomen beheersen, kan een operatie nodig zijn om de pezen, gevolgd door fysiotherapie herstellen.

TENS Unit Treatment

Een TENS (transcutane elektrische zenuwstimulatie) eenheid kan worden gebruikt als een pijnstiller voor bijna elk deel van het lichaam door het sturen vierkantje elektrische pulsen aan de elektroden. Ze worden vervolgens aan de onderliggende zenuwen van het onderdeel te behandelen. De TENS unit is draagbaar en kan worden bevestigd aan uw riem, borstzak of beha. U kunt het apparaat aanpassen aan uw pijn.

Het verkrijgen van een TENS Unit

Een TENS unit is verkrijgbaar op recept. Een fysiotherapeut kan een TENS-eenheid voor gebruik tijdens fysiotherapie afspraken.

Pijnstilling

De TENS unit biedt verlichting van de pijn in 30 minuten of minder. Het kan gebruikt hele dag of enkele uren per keer.

Wie mag geen gebruik maken van een TENS Unit

Vermijd het gebruik van een TENS-eenheid indien u:
• pacemaker
• Kanker
• Verminderde circulatie
• Een hartaandoening
• Epilepsie
• Letsel in het hoofd gebied
• Schade die elektroden vereist op de hals geplaatst nabij de halsslagader

Share This Post