Index / Persoonlijke financiën / Is een Letselschade Settlement gemeenschap van goederen?

Share This Post

Persoonlijke financiën

Is een Letselschade Settlement gemeenschap van goederen?

De juridische behandeling van lichamelijk letsel awards en nederzettingen is sterk afhankelijk van de staat in het geding. De meeste gemeenschap van goederen staten beoordelen van de awards en nederzettingen op basis van wat soorten specifieke schade

AdvertisementDe juridische behandeling van lichamelijk letsel awards en nederzettingen is sterk afhankelijk van de staat in het geding. De meeste gemeenschap van goederen staten beoordelen van de awards en nederzettingen op basis van wat soorten specifieke schade worden hersteld door de award. Californië, echter, vindt persoonlijk letsel nederzettingen uitgereikt tijdens het huwelijk te gemeenschap van goederen zijn. Partijen met specifieke vragen over gemeenschap van goederen wetten dienen te bespreken met een advocaat.

Community Property

Er zijn tien gemeenschap van goederen staten, als zodanig aangewezen, omdat de wet houdt rekening met alle onroerend goed dat elke partij verdient terwijl getrouwd met eigendom van de echtelijke gemeenschap. Als de partijen moeten scheiden, alle van deze gemeenschap pand is gelijk verdeeld. Alle niet-gemeenschap van goederen wordt beschouwd als de afzonderlijke eigendom van een partij of het ander. Bij het bepalen of bepaalde activa in aanmerking komen als gemeenschap van goederen, de wet richt zich meestal op de vraag of deze activa vormen of vervanging voor de winst. Deze analyse is niet altijd duidelijk.

Letselschade Settlements

Een persoonlijk letsel award kan enkele specifieke vormen van schade zijn: medische kosten voor fysieke verwondingen, de winst verloren, terwijl gewond, elke emotionele nood opgelopen, de winst die verloren kunnen gaan in de toekomst als gevolg van de schade, punitive damages, en ga zo maar door. Wanneer partijen bij een persoonlijk letsel rechtszaak te regelen, kan het moeilijker maken om precies te bepalen hoeveel geld wordt toegekend aan elk type letsel en dus moeilijker om te beslissen of de schikking is gemeenschap van goederen.

Analyse van de Award

Negen van de gemeenschap van goederen staten (Wisconsin, Alaska, Texas, Louisiana, Idaho, Washington, New Mexico, Nevada en Arizona) gebruik maken van de analytische benadering om te beslissen hoe een persoonlijk letsel schikking te classificeren. Deze aanpak doet zijn best om precies te bepalen hoeveel van de nederzetting was bedoeld om elk specifiek type van schade aan te pakken. Typisch, een bedrag bestemd om verloren winsten of medische kosten ten laste van de gemeenschap vastgoedfondsen te herstellen zal dan geacht gemeenschap van goederen. Elk bedrag gegeven voor meer persoonlijke schade, zoals angst of pijn en lijden emotionele, zal meestal worden beschouwd als persoonlijk, niet huwelijksvermogensrecht, en daarom een ​​aparte woning.

California Rule

Californië is de enige gemeenschap van goederen staat die zijn eigen benadering van letselschade volgt. Onder California Family Code Section 780, is een schikking voor een oorzaak van de actie die is ontstaan ​​tijdens het huwelijk als gemeenschap van goederen. Deze analyse kijkt specifiek naar de datum waarop de schade is opgetreden. Als de blessure is ontstaan ​​voor het huwelijk of na de echtscheiding of scheiding, de wet zal rekening houden met de afwikkeling gescheiden eigendom van de partij die de werkelijke schade.

Share This Post