Index / Huis / Is de Vinyl Floor Around My Toilet Verkleurde Van water uit het toilet?

Share This Post

Huis

Is de Vinyl Floor Around My Toilet Verkleurde Van water uit het toilet?

Verkleurde vinyl bij of onder een toilet is lelijk, maar het kan ook op een probleem, zoals een lekkende wc. Niet alle lekkende armaturen laten plassen op de vloer. Soms is een lekkende wc kan vloerbedekking en ondervloeren beschadigen, zonder een du

AdvertisementVerkleurde vinyl bij of onder een toilet is lelijk, maar het kan ook op een probleem, zoals een lekkende wc. Niet alle lekkende armaturen laten plassen op de vloer. Soms is een lekkende wc kan vloerbedekking en ondervloeren beschadigen, zonder een duidelijke tekenen. Detecteren en stoppen van lekken vroeg helpt rot en kostbare waterschade te voorkomen.

Uiterlijk

Verkleuring van wc lekken niet altijd in de vorm van een ring water direct naast het armatuur. Het kan ook uitzien als een gekleurde vlek en lijken op enige afstand van het toilet. Deze minder duidelijke vlekken veroorzaakt door kleine hoeveelheden water sijpelt door de vloermateriaal. Hoewel dit type vlek klein en onopvallend kan zijn, dient daaraan nog aandacht omdat een langzame lek de ondervloer en houten hoofdelementen kunnen afbreken.

Lekdetectie

Als het toilet wiebelt of beweegt van links naar rechts, het waarschijnlijk ook lekt. Een losse toilet heeft slecht contact met zijn lakzegel en zal er water in de armatuur te laten na verloop van tijd. Aandraaien van de moeren aan beide zijden van het toilet kan soms het probleem opgelost tijdelijk, maar kan ook de armatuur zelf beschadigen. Als de verzegeling is geworden vervormd of gebroken, een aanscherping van het toilet niet zal helpen, en de afdichting moet volledig worden vervangen.

opnieuw afdichten

Het installeren van een nieuwe lakzegel is een eenvoudig proces, maar vereist enige zorg. Sluit alle water naar het toilet en afvoer van de tank en kom voor het verwijderen van de armatuur om verdere lekkage te voorkomen. Schraap de oude wax ring van de vloer, te inspecteren het toilet flens op beschadigingen en plaats de nieuwe ring. Stel het toilet terug naar de ring in een verticale beweging. Het toestaan ​​van het toilet om te rocken of te verplaatsen uit het midden kan de ring te vernietigen, waardoor een onvolkomen afdichting. Als u niet zeker van uw vermogen om het toilet correct te vervangen, moet de nieuwe afdichting door een ervaren loodgieter geïnstalleerd.

andere Stains

Niet alle vloeren vlekken veroorzaakt toilethouding lekken. Volgens Ja Tool Talk, kunnen hoge concentraties vocht een chemische reactie tussen mineralen in een betonnen ondergrond en de lijm die het vinyl beveiligen veroorzaken. Dit type probleem wordt vaak erger na een douche of na het dweilen van de vloer. Deze vlekken zijn slechts cosmetisch en geen lekkage niet aan. Echter onderscheid dergelijke vlek van een door een lek zonder inspectie sanitaire afdichting moeilijk.

Share This Post