Index / Tuin / Is Cocoa Bean Muls Attract Termieten?

Share This Post

Tuin

Is Cocoa Bean Muls Attract Termieten?

Mulchen uw tuin zorgt voor een fysieke barrière voor wind en overmatige verdamping - uw grond vochtig blijft langer voor een maximale opname via de wortels. Onder de organische materialen die beschikbaar is cacaoboon mulch. Met dezelfde bruine tint v

AdvertisementMulchen uw tuin zorgt voor een fysieke barrière voor wind en overmatige verdamping - uw grond vochtig blijft langer voor een maximale opname via de wortels. Onder de organische materialen die beschikbaar is cacaoboon mulch. Met dezelfde bruine tint van hout mulch, cacaoboon mulch zorgt voor een contrasterende kleur met de omliggende groene loof. Maar deze tuin enhancement niet termieten als een typisch schors of hout mulch aan te trekken.

Initial attractie

Wanneer u cacaoboon mulch van toepassing op uw tuin, kan termieten in eerste instantie worden gereden om het gebied in de hoop op een nieuwe voedselbron. De gelijkenis met hout is een makkelijk fout voor deze insecten. Eenmaal feest op de mulch, maar ze kunnen geen voeding houden van de cacaobonen. Zij kunnen in eerste instantie gebruik maken van het materiaal als een bepleistering agent voor hun cavernous huizen, of galeries, maar het gebrek aan voeding vaak drijft hen naar andere gebieden met beter eten potentieel.

Cacao Mulch Anatomie

Cacaoboon mulch bestaat uit de buitenste patroonhulzen weggegooid tijdens koffieboon productie. Omdat de schelpen geen onkruid of sporen aan hen hebben, maken ze de kwaliteit mulch voor een sterke groei van de tuin. In tegenstelling tot houtsnippers, deze granaten niet over een vasculaire systeem - hout mulch heeft nog steeds de oorspronkelijke vasculaire systeem met veel cellulose materiaal. Het is de cellulose dat termieten inslikken en energie uit te winnen, maar cacaodoppen geen van deze structuur als een goede bron van voedsel.

voordelen

Afgezien van het afschrikken van termieten bevolkingsgroepen, cacaoboon mulch voorkomt ook slakken beschadigt uw gevoelige gewassen. Je krijgt een bedwelmende geur voor uw tuin als cacaoschalen verval na verloop van tijd - chocolade doordringt de lucht. In tegenstelling tot andere mulchsoorten die de neiging hebben om te bleken in een lichte kleur onder de zon, cacaobonen langzaam donkerder van bruin tot zwart als ze absorberen en verdrijven vocht in de tijd. In plaats van het toepassen van de mulch dik om een ​​3-inch diepte, moet u cacaodoppen spaarzaam gebruik van een 1-inch diepte. Dit verspreiden strategie stimuleert lucht en beweging van het water tussen de atmosfeer en de bodem voor een gezonde tuin ecosysteem.

nadelen

Het is van cruciaal belang voor elke nieuwsgierige honden of andere huisdieren te houden, weg van de cacaoboon mulch. Omdat dit de bonen die afkomstig zijn van de productie van chocolade, de schalen houdt een stof genaamd theobromine dat is giftig voor dieren. Het consumeren van te veel cacaoboon mulch resulteert in problemen met de spijsvertering en de mogelijke dood. Als u cacaobonen het hele jaar door te gebruiken in uw tuin, moet u controleren of de pH van uw grond niet te zuur wordt. Aangezien de schelpen verval, voegen zij een lichte zuurgraad van de bodem die bijzonder gevoelige planten kunnen schaden.

Share This Post