Index / Tuin / Is Cedar Muls Repel Insecten?

Share This Post

Tuin

Is Cedar Muls Repel Insecten?

Terwijl ceder mulch lijkt niet te doden of te beschadigen insecten, zijn sommige insecten afgestoten door het, waardoor het een effectieve manier om insecten bevolking in gazons en tuinen te controleren. expert Insight In een studie uitgevoerd door d

AdvertisementTerwijl ceder mulch lijkt niet te doden of te beschadigen insecten, zijn sommige insecten afgestoten door het, waardoor het een effectieve manier om insecten bevolking in gazons en tuinen te controleren.

expert Insight

In een studie uitgevoerd door de afdeling Entomologie aan de North Carolina State University, vonden de wetenschappers dat de Argentijnse mier was minder kans om nesten met behulp van cipres mulch te creƫren. De wetenschappers vonden ook dat bomen omringd door cedar mulch had minder mieren op hen dan bomen die werden omringd door cipressen mulch.

extra Insight

Barb Ogg, een opvoeder aan de Universiteit van Nebraska Cooperative Extension, zegt dat de geur van cederhout termieten kunnen afstoten. Een studie uitgevoerd door Mary L. Durea aan de Universiteit van Florida IFAS Extension maakt dezelfde vordering. In haar studie, vond zij dat de termieten hadden minder kans op mulch eten als het een kleine hoeveelheid kernhout red cedar bevatte.

misvattingen

Terwijl ceder mulch is een effectief middel tegen bepaalde insecten, andere vormen van cederhout niet. Ceder ballen of ceder beklede kisten kunnen ruiken lekker, maar volgens gepensioneerde entomoloog Jack DeAngelis, ze doen weinig om daadwerkelijk motten en andere insecten stoppen met onveilig en het leggen van eieren in de kleren.

Share This Post