Index / Huis / Is Boorzuur Mixture Down the Drain Kitchen veilig?

Share This Post

Huis

Is Boorzuur Mixture Down the Drain Kitchen veilig?

Boorzuur is een product van boor, een chemisch element dat een combinatie van metalen en niet-metalen stoffen, gebruikt als insecticide en ontsmettingsmiddel. Het zuur wordt zwak beschouwd en vaak onderdeel van een oplossing die water of een andere v

AdvertisementBoorzuur is een product van boor, een chemisch element dat een combinatie van metalen en niet-metalen stoffen, gebruikt als insecticide en ontsmettingsmiddel. Het zuur wordt zwak beschouwd en vaak onderdeel van een oplossing die water of een andere vloeistof. Het is veilig om een ​​boorzuur mengsel van uw keuken of andere afvoer in uw huis of bedrijf giet.

oplost

Boorzuur lost op in water en is niet schadelijk voor het milieu, storm drains, septische systemen of andere waterwegen. Het zuur bestaat in de vorm van een wit poeder of als kleurloze kristallen. Maar net als andere chemische stoffen en stoffen, moet je niet slikken of drinken boorzuur ongeacht welke vorm het is in. Het zuur zal je ziek maken en mogelijk je te vermoorden --- vooral kinderen en huisdieren.

medische toepassingen

Boorzuur heeft antibiotische eigenschappen --- helpt bestrijden bacteriële en schimmelinfecties bij mensen en dieren. De stof wordt gevonden in eyewashes, crèmes en sprays. Boerenbedrog met boorzuur staat bekend als boorzuur oogheelkundige. De vloeistof reinigt en verwijdert schadelijke stoffen zoals rook, chloor en andere chemicaliën uit je ogen. Bij gebruik van de boerenbedrog, staan ​​over een wastafel en laat eventuele overtollige oplossing stromen in de afvoer. Boric eyewashes zijn ook beschikbaar die je ogen te irrigeren.

huishoudelijk gebruik

Het zuur is een ingrediënt in all-purpose huishoudelijke schoonmaakmiddelen, waaronder zelfgemaakte en commerciële producten. Boorzuur wordt ook gevonden in drain schoonmakers. De chemische breekt veilig op klompen en puin in zowel septische en niet-septische afvoersystemen. Om een ​​niet-toxisch reiniger met behulp van het zuur te maken, meng 1 qt. warm of warm water, 1 theel. van vloeibare zeep, 1 theel. boorzuur en 1 theel. citroensap in een emmer. Roer het mengsel en breng het in een verstuiver. Het citroensap geeft de stofzuiger een frisse geur en de boorzuur helpt breken vet en vuil.

insecticiden

Boorzuur wordt ook gebruikt als een insecticide en in commerciële insecticiden. Het zuur doodt verschillende insecten, zoals kakkerlakken, mieren, zilvervisjes en andere insecten. Gewoon strooi boorzuur rond gebieden van uw huis waar u insecten hebben gezien. De bugs eet het zuur en sterven. Wees voorzichtig bij het besprenkelen het zuur rond huisdieren --- boorzuur is dodelijk voor dieren. Houd er ook het zuur uit de buurt van kinderen.

Share This Post