Index / tech / IPhone reparatie bij de Apple Stores

Share This Post

tech

IPhone reparatie bij de Apple Stores

Elke Apple Store bevat een gebied genaamd de Mac Genius Bar. Dit deel van de winkel behandelt alle ondersteuning en reparaties voor Apple-producten. De Mac Genius Bar medewerkers behandelen zowel software als hardware problemen voor uw iPhone. Afhank

AdvertisementElke Apple Store bevat een gebied genaamd de Mac Genius Bar. Dit deel van de winkel behandelt alle ondersteuning en reparaties voor Apple-producten. De Mac Genius Bar medewerkers behandelen zowel software als hardware problemen voor uw iPhone. Afhankelijk van uw probleem, kunt u in staat om een ​​Mac Genius technicus te praten en het oplossen van uw iPhone probleem meteen. Zo niet, dan kunnen veel reparaties binnen een paar dagen worden vastgesteld.

Maak een Genius Bar Benoeming

Veel Apple product eigenaren maken de fout opdagen op een Apple winkel zonder afspraak. Apple-winkels, in grote lijnen, hebben een constante stroom van klanten over de hele dag, en zonder een afspraak kan het meer dan een uur te nemen om hulp te krijgen van een Apple-technicus. Bezoek de Mac Genius Bar website op Apple.com en maak een afspraak. Dit zorgt ervoor dat je meteen wanneer je aankomt in de winkel zal worden geholpen.

Begrijp uw garantie

Elke iPhone bevat een eenjarige hardware en software garantie. Dit betekent dat Apple hardware defect in de telefoon binnen een jaar na de aankoopdatum zal herstellen. Dit geldt niet voor schade door een gebruiker ongeluk. Bijvoorbeeld, zal Apple niet in de plaats van een iPhone in het water laten vallen. Als uw iPhone is meer dan een jaar oud, Apple biedt nog steeds gratis software-ondersteuning, maar het zal waarschijnlijk betaalt u een vergoeding aan een hardware probleem op te lossen.

Bereid je voor op Afspraak

Apple beveelt aan dat voor de iPhone geeft je elk stuk van apparatuur die oorspronkelijk bij het apparaat te brengen. Deze is voorzien van een docking station, oplader, USB-kabel en hoofdtelefoon. Afhankelijk van uw specifieke kwestie, kan de Genius Bar werknemer één of meer van deze componenten te gebruiken. Maak een lijst van vragen die je hebt voor de Apple technicus. Dit kan u helpen om na te denken over uw specifieke probleem.

Woon het benoemings- en Reparaties

Bij het spreken met de Genius Bar werknemer, moet u de technicus wandeling door de problemen die u ondervindt. Geef een zo gedetailleerd als je kunt om te helpen de werknemer diagnose van uw probleem. Na het uitvoeren van een zorgvuldig onderzoek van uw iPhone, zal de werknemer waarschijnlijk verklaren de bron van het probleem. Ze zal dan adviseren de noodzakelijke reparaties voor uw telefoon. Vaak, de Mac Genius medewerkers kunnen het apparaat in de winkel na een paar uur van het werk op te lossen. Zij kunnen echter, moet naar het apparaat te sturen naar Apple's hoofdkwartier in Cupertino, Californië. Als dit het geval is, kan het enkele weken duren voordat je je iPhone terug te krijgen.

Share This Post