Index / Hobby's, Games & Toys / Intex teststrips Instructions

Share This Post

Hobby's, Games & Toys

Intex teststrips Instructions

Uw zwembad biedt een welkome onderbreking van de zomerse hitte. Het is belangrijk voor de gezondheid van pool iso zal functioneren handhaven. Een belangrijk onderdeel hiervan is het testen en behandelen van het water in uw zwembad. Een van de meest v

AdvertisementUw zwembad biedt een welkome onderbreking van de zomerse hitte. Het is belangrijk voor de gezondheid van pool iso zal functioneren handhaven. Een belangrijk onderdeel hiervan is het testen en behandelen van het water in uw zwembad. Een van de meest voorkomende manieren te testen is met teststrips. Intex teststrips zijn makkelijk te gebruiken, en bieden gemakkelijk geƫvalueerd resultaten, met behulp van een kleurcode systeem.

Verwijder het deksel van de testkit fles. Verwijder een teststrip en plaats het deksel zodat de rest blijft droog.

Onderdompelen de strip in uw zwembadwater ongeveer 18 inches. Deze diepte geeft een nauwkeurigere pH-meting dan tests aan de oppervlakte. Dompel het lang genoeg om het te verzadigen met water, dan onmiddellijk verwijderen.

Laat de teststrip volledig drogen. De teststrip zal van kleur veranderen om testresultaten te geven.

Vergelijk de kleuren op de strip het diagram op de achterkant van de testfles. Dit zal het chloor, pH en alkalische niveaus in pool geven.

Gooi de gebruikte teststrip als u klaar bent. Herhaal dit proces wekelijks om uw zwembad water te testen.

Hints

Houd uw handen volledig droog zijn voordat u ongebruikte teststrips.

Share This Post