Index / tech / Internet TV opties

Share This Post

tech

Internet TV opties

Internet televisie wordt steeds meer een haalbare optie in vergelijking met de traditionele kabel of satelliet diensten. Voor een kleine vergoeding, of in veel gevallen gratis, iedereen met een internetverbinding en een minimaal uitgeruste computer k

AdvertisementInternet televisie wordt steeds meer een haalbare optie in vergelijking met de traditionele kabel of satelliet diensten. Voor een kleine vergoeding, of in veel gevallen gratis, iedereen met een internetverbinding en een minimaal uitgeruste computer kan een schat aan tv-programma's online te bekijken. Dit is handig omdat de gebruikers niet langer beschikbaar zijn gedurende een bepaalde tijd om een ​​TV-programma toen het oorspronkelijk uitgezonden, kunnen ze nu kijken op een tijdstip dat is handig om ze te bekijken.

Hulu

Hulu is een toonaangevende online televisie en films bekijken website die opgedoken maart 2007. Met een partnerschap met een aantal grote tv-netwerken zoals ABC, NBC en PBS, Hulu is in staat om een ​​grote verscheidenheid van full-length afleveringen en films aan te bieden. Hulu biedt een gratis service met vele clips en episodes of een betaalde premium-service, genaamd Hulu Plus dat $ 7,99 kost per maand, dat meer inhoud biedt. inhoud Hulu is speelbaar via hun website of hun Hulu desktop speler.

TV Network Websites

De meeste tv-netwerken bieden een website die hun programmering schetst, geeft episode informatie toont komende series informatie en heeft episodes beschikbaar voor online bekijken. Maar terwijl sommige tv-netwerk websites bieden full length afleveringen en clips, niet alle afleveringen of shows kunnen beschikbaar voor full-length bekijken zijn. Deze episodes worden afgespeeld via de website van de mediaspeler.

Boxee

Boxee is een freeware media center applicatie die de gebruiker de mogelijkheid van het zoeken en het bekijken van afleveringen online geeft. Boxee doorzoekt het internet voor sites die de shows en episodes bieden. Als de episode wordt gevonden, wordt Boxee bieden aan de video af te spelen via haar eigen ingebouwde media player of via de website zelf. Boxee biedt nu de Boxee Box, dat is een fysieke set-top box die speciaal is ontworpen voor, en voorgeladen met de Boxee software.

Netflix

Netflix begon als een DVD-verhuur dienst via de mail. In de loop der jaren is het uitgegroeid tot bieden ook onmiddellijke wachtrijen en bekijken van vele films en tv-shows. Hele seizoenen van bepaalde shows kan commercieel worden bekeken gratis voor de prijs van een Netflix-lidmaatschap. Netflix lidmaatschappen beginnen bij $ 7,99 per maand. Netflix kunnen direct worden gestreamd via de Netflix website, of via internet aangesloten blu-ray-spelers, HD-televisies en media-apparaten.

Share This Post