Index / Bedrijf / International Credit Information

Share This Post

Bedrijf

International Credit Information

De internationale kredietmarkt is een belangrijke instelling in een tijdperk van globalisering. Grotendeels dezelfde banken die in de Verenigde Staten. voor de binnenlandse leningen opereren ook wereldwijd voor het internationale bedrijfsleven. De ma

Advertisement

De internationale kredietmarkt is een belangrijke instelling in een tijdperk van globalisering. Grotendeels dezelfde banken die in de Verenigde Staten. voor de binnenlandse leningen opereren ook wereldwijd voor het internationale bedrijfsleven. De markt is vergelijkbaar met uitzondering van een belangrijke factor: de rente en de waarde van verschillende valuta's, en de risico's, maar ook als beloning, die zou kunnen brengen.

Kenmerken

De internationale kredietmarkt werkt niet anders dan elke andere markt: Het speelt in op vraag en aanbod. Als de economie in Land X zeer goed doet, de banken zijn dolblij om krediet te verlenen aan zowel binnenlandse als buitenlandse beleggers in die markt. Tegelijkertijd echter een economie "oververhit" worden waardoor de geldhoeveelheid de groei kan overtreffen, waardoor inflatie.

Functie

Het doel van de internationale kredietmarkt, anders dan het maken van winst, is het evenwicht tussen economische groei en een oververhitte geldhoeveelheid te vinden. Dit is de normale functie van de markt. Banken kunnen "over-lenen" naar een goed functionerende markt, het terugdringen van de waarde van de lokale valuta. Als de lokale munt begint om waarde te verliezen, dan beleggingen gehouden in dat munt verliest waarde. De uiteindelijke conclusie is te dwingen tot de rente en de trage groei.

voordelen

De beloningen binnen de internationale kredietmarkten zijn ingebouwd in de verschillende rentevoeten van de valuta van de bol. Zeg, bijvoorbeeld, een investeerder koopt de Chinese schuld. Deze schuld is aanzienlijk, maar sinds de Chinese economie groeit zo snel, er is geen vraag naar het vermogen van de staat terug te betalen. Het kopen van deze schuld betekent dat men kan rekenen op een vrij stabiel terugbetaling van de Chinese bedrijven en de overheid. De weddenschap is hier op de Chinese economie een gestage groei, stabiliteit en vriendelijkheid van buitenlandse bronnen van het krediet.

Problemen

Deze strategie kan het tegenovergestelde effect hebben, echter. Het kopen van obligaties van een land kan een portefeuille vernietigen als financiƫle systeem van het land te veel geld verliest, zoals in het geval van Griekenland, IJsland en Ierland van 2008 tot 2010. Als de banken zijn overbelast, kopen in de kredietmarkt ten opzichte van deze landen en valuta's kan leiden tot enorme verliezen voor zowel de investeerder en de betrokken regeringen.

Betekenis

Als de globalisering vordert, de kredietmarkt zal wereldwijd groter belang hebben. Landen hebben de verantwoordelijkheid om de waarde van hun munt te controleren om leningen makkelijker te krijgen te maken --- en daarom investeren in de lokale valuta. De landen die goed zijn geregeld zal de beste kans op leningen en financiering hebben. Landen die de economie slecht beheerd zal worden gezien als kredietrisico's en zal ofwel geen geld krijgen of zullen ze op een hoge rente te krijgen.

Share This Post