Index / Reizen / International B250 Diesel Tractor Specificaties

Share This Post

Reizen

International B250 Diesel Tractor Specificaties

De McCormick Tractor Co., opgericht in 1834, is wereldwijd bekend om zijn International Harvester en Farmall tractor modellen. In 1954, het bedrijf onthulde haar International B250, een kleinere tractor dan eerdere modellen die nog steeds kleine boer

AdvertisementDe McCormick Tractor Co., opgericht in 1834, is wereldwijd bekend om zijn International Harvester en Farmall tractor modellen. In 1954, het bedrijf onthulde haar International B250, een kleinere tractor dan eerdere modellen die nog steeds kleine boerderijen mechaniseren over de hele wereld. Voor die tijd, veel van die kleine boeren werden waarschijnlijk de voorbereiding van velden met paarden en ploegen.

Motor

De International B250 kwam nieuw met een viercilinder dieselmotor met een injector pomp en vier injectoren die een gespecificeerde 30 pk zou kunnen genereren.

Bijzonderheden

De B250 kwam met rubberen banden - een vrij nieuwe ontwikkeling in de jaren 1950 - en het was de eerste tractor van Groot-Brittannië om schijfremmen en differentiële vergrendeling hebben. Het heeft ook twee stuurstangen.

Hitch en Vormgeving

De B250 is voorzien van een three-point hapering, in staat te trekken kleine en middelgrote ploegen, evenals de weg lopen. Sommige modellen werden gemaakt met roll bars, maar over het algemeen, de vier-gear koppeling, tand-gevormde stuurwiel en-bodem gevormd metalen zitting waren de hoogte van zijn luxe. Het werd vervaardigd in candy-apple rood, een internationale en Farmall handelsmerk.

Share This Post