Index / Ambachten / Instructies voor het breien een lange staart Cast On

Share This Post

Ambachten

Instructies voor het breien een lange staart Cast On

De long-tail cast-on techniek kan het moeilijk zijn om te leren. De tekeningen van deze multi-step techniek in breien boeken kan moeilijk zijn om mee te volgen. Een betere oplossing kan zijn om een ​​ambachtelijke of breien winkel te bezoeken en iema

AdvertisementDe long-tail cast-on techniek kan het moeilijk zijn om te leren. De tekeningen van deze multi-step techniek in breien boeken kan moeilijk zijn om mee te volgen. Een betere oplossing kan zijn om een ​​ambachtelijke of breien winkel te bezoeken en iemand vinden om u te tonen hoe te werpen op. Ook zijn er websites met foto's, foto's en zelfs video demonstraties.

Wat je nodig hebt

Garen

Breinaalden

Houd de bal van garen in je schoot. Draperen het garen over een breinaald, en zet deze om de naald met dat wijsvinger.

Met je andere hand, wikkel het garen afkomstig van de bal over je wijsvinger. Houd het einde, of de staart van het garen over uw duim. Je zal genoeg zijn "staart" moeten alle steken die nodig zijn om op de cast te maken, maar met het oog op de praktijk gewoon zorg ervoor dat je 12 inch van de staart opknoping over je duim. Wikkel de rest van je vingers over de twee uiteinden van garen en trekken om de spanning te voorzien. Laten we noemen de horizontale garen gaan over de wijsvinger van de "top garen." Het garen komt in de voorkant van je duim is de "duim garen."

Beweeg de naald in de richting van je duim, die een lus van draad om je duim vormt. Steek de naald onder de duim garen.

Trek dan de naald in de richting van je wijsvinger. Plaats de naald omhoog en over de top garen en trek de bovenkant draad terug door de lus van garen op je duim.

Knus het garen naar beneden op de naald, het verwijderen van speling. Je hebt twee cast-on steken op de naald.

Herhaal stap 3 tot 5 om een ​​derde cast-on steek te maken.

Blijven het herhalen van de stappen 3 tot en met 5 totdat u vertrouwd zijn geworden van de techniek. Vergeet niet om een ​​gelijkmatige spanning in de cast-on steken te houden.

Zodra je de techniek onder de knie hebt, kun je het gebruiken om op te brengen voor uw volgende project breien. Trek genoeg garen tot ongeveer 1 inch per cast-on steek die nodig zijn voor het project mogelijk te maken. Bijvoorbeeld, 100 cast-on hechtingen bedoel te trekken uit ongeveer 100 inches van de staart. Dit is een generalisatie, en de hoeveelheid garen zal variëren afhankelijk van het type garen dat u gebruikt, uw naalden, en de spanning waarmee je werpen op. Als u te veel trek, dan kunt u altijd knippen het einde uit. Als je niet genoeg trek, moet je opnieuw beginnen.

Share This Post