Index / Fashion, Style & Personal Care / Instructies om een ​​Chi Flat Iron Gebruik

Share This Post

Fashion, Style & Personal Care

Instructies om een ​​Chi Flat Iron Gebruik

Als het gaat om plat strijken je haar, de techniek is net zo belangrijk als het gereedschap. Terwijl CHI strijkijzers zijn een van de meest populaire merken op de markt, zal de ijzeren ineffectief blijken indien niet correct gebruikt. Het bereiken va

AdvertisementAls het gaat om plat strijken je haar, de techniek is net zo belangrijk als het gereedschap. Terwijl CHI strijkijzers zijn een van de meest populaire merken op de markt, zal de ijzeren ineffectief blijken indien niet correct gebruikt. Het bereiken van perfect vlak gestreken haar met uw CHI zal waarschijnlijk verscheidene pogingen, maar het is de moeite waard.

Wat je nodig hebt

Shampoo

Conditioner

warmte-beschermer

Föhn

Haarspelden

Kam

afwerking nevel

CHI stijltang

Bereid je haar door het wassen en conditioneren om vuil en opbouw te verwijderen. Na het wassen, het toepassen van een warmte-beschermer om uw natte haren. Dit helpt voorkomen dat de warmte schade en verlengt uw stijl.

Föhn je haar totdat het volledig droog is. U zult betere resultaten met je CHI bereiken als je haar droog in plaats van nat.

Stel je CHI op de juiste temperatuur voor je haar (als uw ijzer heeft een verstelbare temperatuurregeling). In het algemeen zal dik, grof of krullend haar een temperatuur van 350-400 graden nodig; normaal haar vereist 300-380 graden; en een instelling van minder dan 300 graden is juist voor fijn, beschadigd of chemisch behandeld haar.

Kam je haar om eventuele klitten te verwijderen. Deel is in secties gelijk aan of kleiner dan de grootte van het strijken platen uw CHI. Gebruik haarspeldjes om je haar te scheiden tijdens het strijken te houden.

Houd het strijkijzer in één hand en een kam in de andere. Met behulp van de hand houden van de kam, pak een deel van haar. Beginnend zo dicht mogelijk bij je hoofdhuid mogelijk, plaats het haar tussen strijken platen van de CHI's. Sluit de platen rond het haar en voorzichtig druk de ijzer glijden de uiteinden van het haar. Beweeg het strijkijzer gelijkmatig en in een gematigd tempo. Laat het ijzer in een plek voor lang.

Na het strijken de sectie, onmiddellijk de kam door dezelfde afdeling lopen. Herhaal dit proces totdat u het gewenste niveau van rechttrekken hebben bereikt. Dit kan enkele passen van de ijzer- en kam vereisen.

Volg dezelfde techniek om al uw haren strijken. Nadat je al je haar hebt gestreken, gebruik een lichte finishing spray om uw stijl te houden.

Hints

Bij het instellen van de temperatuur van het strijkijzer, te beginnen met de laagste stand van de temperatuur bereik van uw haar en werk je weg naar een hogere instelling als dat nodig is.

Ijzer kleine delen van het haar tegelijk. Probeer niet om een ​​groot deel van je haar in een keer te strijken, omdat dit zal resulteren in een ongelijkmatige verwarming en meer doorgangen van het ijzer door je haren. Dit kan leiden tot oververhitting en beschadiging.

Share This Post