Index / tech / Instellen Proxy's voor Opera Mini

Share This Post

tech

Instellen Proxy's voor Opera Mini

Opera Mini is de mobiele versie van Opera webbrowser. Een proxy server verzamelt informatie wanneer u het internet en slaat het surfen zodat je het kunt bekijken. Proxy-servers geven je extra internetbeveiliging en anonimiteit tijdens het browsen. Op

Advertisement

Opera Mini is de mobiele versie van Opera webbrowser. Een proxy server verzamelt informatie wanneer u het internet en slaat het surfen zodat je het kunt bekijken. Proxy-servers geven je extra internetbeveiliging en anonimiteit tijdens het browsen. Opera Mini ondersteunt vele proxy servers, met inbegrip van HTTP, HTTPS en FTP-servers. HTTP-servers zijn normaal websites, HTTPS voor beveiligde websites zoals die achter een firewall en FTP is voor FTP-servers voor het overzetten van bestanden. U kunt volmachten instellen voor Opera Mini zoals u zou Opera webbrowser.

Zet de telefoon die u gebruikt voor Opera Mini, en de lancering van Opera Mini.

Ga naar "Tools" en vervolgens "Preferences" en vervolgens "Geavanceerd" en vervolgens "Network" en klik op "Proxy servers" te benaderen instellingen voor proxies.

Voeg uw proxyserver Opera Mini. Uw proxy server moet aan u zijn verstrekt door uw netwerkbeheerder of ISP. Als u uw eigen proxy, kunt u deze toevoegen aan Opera Mini. Voer uw proxy website of IP-adres van de proxy-server en ook uw poortnummer naar de proxy-server. Uw proxyserver moet er zo uitzien: "HTTP 098.65.22.58 Port 0000" of "HTTP yourproxy.yourproxyserver.com Port 1234."

Share This Post