Index / Ambachten / Instellen Oogjes in Leer

Share This Post

Ambachten

Instellen Oogjes in Leer

Of u nu wilt gaten gemaakt in leer te versterken of gewoon versier een stuk leer te gebruiken als een armband, choker, bladwijzer of scrapbook pagina verfraaiing, gebruik metalen oogjes om de klus te klaren. Verkocht tegen scrapbooking, stempelen, na

Advertisement

Of u nu wilt gaten gemaakt in leer te versterken of gewoon versier een stuk leer te gebruiken als een armband, choker, bladwijzer of scrapbook pagina verfraaiing, gebruik metalen oogjes om de klus te klaren. Verkocht tegen scrapbooking, stempelen, naai-en ambachtelijke winkels, oogjes - en hun grotere, industrieel ogende collega's bekend als "grommets" - zijn verkrijgbaar in een assortiment van kleuren, afwerkingen en vormen. Gebruik een eenvoudige techniek en de juiste oogje tools om de accenten stevig te bevestigen aan de duurzame stukjes leer.

Wat je nodig hebt

Plastic folie of oude kranten

Leer

Self-healing snijmat

Anywhere Hole Punch of hand-held perforeren

Hamer

Oogje

Zachte doek

Bekleed een werktafel met een vel plastic of lagen van oude kranten om het oppervlak te beschermen. Omdat je met behulp van een hamer, overweeg dan het werken op een stevige ondergrond, zoals de garagevloer als uw tafel is niet stevig.

Leg het leer stuk op een self-healing snijmat verkocht tegen naaien, scrapbooking, ambacht en kantoor aanbod winkels. De mat wordt de snij- en het instellen van gereedschappen uit etsen van het werkoppervlak te houden.

Pak een Anywhere perforator of een hand-held perforator, dat een gat dat is hetzelfde formaat als uw oog zal creëren. Als je gebruik van 1/8-inch oogjes, bijvoorbeeld, gebruik dan een Anywhere perforator of hand-held perforator, dat op een 1/8-inch gat te creëren. Bepaal welk type punch te gebruiken door de gewenste oogje plaatsing - als in de hand gehouden punch de gewenste plek niet zal bereiken, gebruikt u de Anywhere perforator plaats.

Maak het gat in het leer. Als u gebruik maakt van een hand-held perforeren, gewoon slip het leer tussen de kaken van de punch en knijp de handgrepen samen. Als u de Anywhere perforator, plaatst u de tip in de gewenste plek, houdt u het gereedschap recht omhoog en omlaag en tik op de rug met een hamer om een ​​gat in de leer te snijden.

Duw de kleinere, onvolledige einde van een oog door de voorzijde van het leer. Flip het leer over en zorgen voor het is nog steeds zit bovenop de self-healing snijmat.

Nestle de punt van een oogje setter die overeenkomt met de grootte van uw oogje in het midden van het oog. Raakte het einde van het oogje setter met een hamer te splitsen en plat achter het oog. Afvlakken het oogje volledig door de leer over, die het oog met een zachte doek en het geven van een zachte tik met de hamer.

Hints

Als je het maken van een-oogje verfraaid leren armband, bijvoorbeeld, gebruik oogjes de vorm van hartjes, sterren, vakantie bomen of letters. Stel de gevormde ogen door te tikken op de rug met een hamer, maar sla de stap die u nodig heeft om de voorkant van het oogje tikken met een hamer, omdat dit de aangepaste oogje vorm kan ontsieren.

Laat geen jonge kinderen te helpen u metalen ogen te stellen. Niet alleen kan de kleine versieringen worden verstikking gevaren, maar de Anywhere perforator heeft scherpe randen.

Share This Post