Index / Huis / Installatie-instructies voor een Glacier Bay Surface Mount Mirrored medicijnkastje

Share This Post

Huis

Installatie-instructies voor een Glacier Bay Surface Mount Mirrored medicijnkastje

Het installeren van een Glacier Bay opbouw medicijnkastje is iets anders dan het installeren van een aantal andere merken. Dit komt omdat de Glacier Bay kabinet montagebeugels. De bevestigingsbeugels, die op de achterkant van de kast, zijn slotgaten

Advertisement

Het installeren van een Glacier Bay opbouw medicijnkastje is iets anders dan het installeren van een aantal andere merken. Dit komt omdat de Glacier Bay kabinet montagebeugels. De bevestigingsbeugels, die op de achterkant van de kast, zijn slotgaten die glijden over de schroeven in de wand. U waarschijnlijk niet vinden muurbouten de kast is bevestigd door de afstand tussen de beugels. Plastic muurankers kunnen worden gebruikt om de Glacier Bay opbouw medicijnkastje te hangen als je niet muur studs kunnen gebruiken.

Wat je nodig hebt

 • Niveau

  Potlood

  Rolmaat

  Boor met stukjes

  2 pluggen met schroeven, ten minste 3/8 inch diameter

  Hamer

  Phillips schroevendraaier

Plaats de Glacier Bay medicijnkastje op de muur waar u het wilt hangen. Vraag een helper om het te houden op zijn plaats terwijl je een level over de bovenkant van de kast te plaatsen. Zodra de kast waterpas, spoor de bovenkant van de kast aan de muur met een potlood. Kijk tussen het kabinet en de muur voor de twee montagebeugels en er een markering op de muur in het midden van elke beugel.

Plaats het medicijnkastje op de vloer en tegen een muur in een plek die is uit de weg. De achterkant van de kast moeten worden gericht. Meet vanaf de bovenkant van het geneesmiddel kast aan de bovenkant van de montagebeugel gaten aan de achterkant van de kast. Breng de metingen voor elk van de montagebeugel vlekken op de muur. Dit zijn je piloot-hole locaties.

Boor een pilot gat op elke locatie met een boor iets kleiner dan de plastic ankers die u hebt gekocht. Tik op de plastic pluggen in de pilot gaten totdat ze gelijk met de muur.

Schroef de schroeven in de plastic ankers met een Phillips schroevendraaier totdat de schroefkoppen zijn drie-achtste van een inch van de muur.

Til het medicijnkastje, en plaatst het sleutelgat sleuven van de montagebeugels over de schroefkoppen. Trek de kast naar beneden naar de montagebeugels over de schroeven te vergrendelen.

Share This Post