Index / Persoonlijke financiën / Inkomen Geschiktheidsvereisten for Food Stamps in Mississippi

Share This Post

Persoonlijke financiën

Inkomen Geschiktheidsvereisten for Food Stamps in Mississippi

Mississippi bewoners van toepassing zijn op de stand van de Supplemental Nutrition Assistance Program om hulp bij het kopen van boodschappen. SNAP is een gezamenlijke federale / staat het programma ondersteund door fondsen aan de federale en national

AdvertisementMississippi bewoners van toepassing zijn op de stand van de Supplemental Nutrition Assistance Program om hulp bij het kopen van boodschappen. SNAP is een gezamenlijke federale / staat het programma ondersteund door fondsen aan de federale en nationale niveau. In Mississippi, het Department of Human Services beheert het programma en stelt de grenzen over inkomen per huishouden voor aanvragers.

SNAP Applications in Mississippi

Een familie die zich wil inschrijven in Mississippi's SNAP programma moet een aanvraag met de provincie afdeling van het Department of Human Services, Economische Bijstand Office-bestand. De kandidaten moeten een sofi-nummer te voorzien voor iedereen in het huishouden. Na de aanvraag wordt ingediend, zal het agentschap een in-persoon interview met een lid van het huishouden te plannen om de inkomensgrenzen wordt voldaan controleren. De inkomensgrenzen variëren met de grootte van het huishouden.

Asset Limieten voor aanvragers

Mississippi vereist dat alle SNAP kandidaten te zijn staat ingezetenen met een lopende bankrekening saldo van $ 2.000 of minder. Als er ten minste één lid van het huishouden van 60 jaar of ouder, of iemand in het huishouden met een handicap, de limiet voor geld op bankrekeningen stijgt tot $ 3.250. Als er geen personen ten laste, moet de aanvrager in de leeftijd tussen 18 en 50 toe te passen voor het werk of in aanmerking komen voor een vrijstelling van het werk vereiste.

Jaarinkomen Grenzen

De maximale inkomsten voor SNAP aanvragers is gebaseerd op het bruto huishouden jaarlijks inkomen, wat betekent dat alle fondsen verdiend door iedereen in het huishouden voor belastingen. Als er slechts één persoon in het huishouden, de limiet van 2015 was $ 15.301. Voor twee-persoons huishoudens, de limiet steeg tot $ 20.709, en drie-persoons huishoudens de limiet was $ 26.117. De staat maakt inhoudingen op het bruto-inkomen voor huishoudelijke uitgaven, inkomsten uit arbeid, afhankelijk zorgkosten, kinderbijslag betalingen, en een gedeelte van de shelter kosten.

goedkeuring Timeline

Als de aanvraag wordt goedgekeurd, zal het huishouden in aanmerking om binnen 30 dagen na de datum van goedkeuring voordelen. In noodsituaties, de voordelen kunnen worden beschikbaar zijn binnen zeven dagen gemaakt. In Mississippi, net als in andere landen, SNAP uitkeringen worden verstrekt via een elektronische voordelen overdracht kaart, die kan worden gebruikt om gekwalificeerde items te kopen bij de supermarkt.

Share This Post