Index / tech / Informatie van onderdelen van een computer

Share This Post

tech

Informatie van onderdelen van een computer

Uw computer heeft veel onderdelen die werken allemaal samen voor de machine om de manier waarop je nodig functioneren. De fundamentele onderdelen van uw computer, of de basiscomponenten, vallen in vijf categorieën georganiseerd in verband met de aard

AdvertisementUw computer heeft veel onderdelen die werken allemaal samen voor de machine om de manier waarop je nodig functioneren. De fundamentele onderdelen van uw computer, of de basiscomponenten, vallen in vijf categorieën georganiseerd in verband met de aard van de functionaliteit die ze bieden, zoals beschreven op de website Expedient. De categorieën zijn intern, invoerapparaten,

interne Onderdelen

De interne onderdelen van een computer zorgen voor de primaire functionaliteit die het mogelijk maakt uw computer om de verschillende taken die u verwachten en vereisen. Inwendige onderdelen zijn onder het moederbord, waaraan alle andere delen van de computer aan te sluiten op een bepaalde manier. Inwendige delen ook de Random Access Memory (RAM) modules waarin de computer tijdelijk opslaat, en de processor, meestal de centrale verwerkingseenheid (CPU). De CPU, een chip, fungeert als hersencomputer in de zin van het beheer van de algemene functies van de computer veel als de menselijke hersenen sturen zenuwen en spieren signalen en voert ook analytische functies. Zowel de RAM en de CPU chip zich op het moederbord.

Invoer apparaten

Invoerapparaten kunt u gegevens in te voeren in het geheugen en de verwerking chip en om die gegevens te manipuleren. Bijvoorbeeld, deze apparaten kunt u een document of een herberekenen vermeldingen in een spreadsheet te herzien. Vaak gebruikte input devices omvatten toetsenborden, muizen en scanners. Meer gespecialiseerde input devices omvatten licht pennen, joysticks, spoor ballen en microfoons.

Output Devices

Output apparaten kan de computer om informatie te verstrekken aan u, zoals menu's voor het selecteren van programma's en menu's binnen de programma's, evenals meer geïndividualiseerde informatie, zoals de inhoud van een document. Output apparaten zijn de computermonitor, printers en luidsprekers. In bepaalde gevallen kan je een oudere technologie uitgang apparaat dat op bepaalde computers te vinden, zoals een tape drive, die met ingang van 2010 heeft het vaakst aanvraag voor back-up van gegevens die zijn opgeslagen op bepaalde computers of de gegevens voor brede computer systemen, die op te nemen verschillende terminals in een centraal computernetwerk.

drives

Computer bezig met data-opslag onderdelen moeten de aanwijzing van computer drives. Soorten stations zijn de harde schijf waarop alle programma's geladen op uw computer wonen, evenals alle persoonlijke documenten en afbeeldingen. Drives ook die die gegevens op externe media zoals aa compact disc (cd) drive of een digitale video disc (DVD) schijf op te slaan. Plug-in versies van externe schijven, die bekend staat als Universal Serial Bus (USB) schijven, aansluiten op de USB-poorten van de computer en gegevens op te slaan als externe media bij unplugged zoals beschreven op de websites van PC Magazine en Techterms. USB-stations zijn externe harde schijven en flash drives.

PCI-slots

PCI-slots functioneren als verkooppunten op het moederbord, zodat u zulke extra's te installeren zoals geluidskaarten, videokaarten en modems, onder andere apparaten.

Share This Post