Index / Hobby's, Games & Toys / Informatie over Spelletjes om Indoors spelen zonder Talking

Share This Post

Hobby's, Games & Toys

Informatie over Spelletjes om Indoors spelen zonder Talking

Of u nu een groep van vrienden over te komen of moeten houden uw jonge kinderen te vermaken, heb je een verscheidenheid aan opties om uit te kiezen op het gebied van games. Als u het geluidsniveau vaak geassocieerd met meer luidruchtige activiteiten

AdvertisementOf u nu een groep van vrienden over te komen of moeten houden uw jonge kinderen te vermaken, heb je een verscheidenheid aan opties om uit te kiezen op het gebied van games. Als u het geluidsniveau vaak geassocieerd met meer luidruchtige activiteiten speelden buiten te verminderen, proberen te spelen sommige stille indoor games.

Wat ontbreekt er?

Begin dit geheugen spel, van de website Kids Birthday Party Guide, door het plaatsen van een groot aantal huishoudelijke voorwerpen op een lade of tafel. Verzamel alle van de spelers rond de objecten en wijzen op een speler om te draaien. Zodra de speler de rest van de groep niet kunnen zien, wijst u een andere speler aan een van de objecten uit de lade te stelen. Tik de eerste speler op de rug, die hem ertoe rond terug. Hij, zonder te spreken, tekent het object neer op een stuk papier. Als hij de juiste object trekt, moet hij vervolgens te raden welke speler hij door te wijzen op die speler gestolen. Hij heeft vijf kansen om correct te raden. Na de vijfde gok, moet hij helemaal opnieuw beginnen met een ander object en "dief". Als hij correct raden, neemt iemand anders de beurt gissen.

Double Charades

Voorafgaand aan de wedstrijd, komen met genoeg charades ideeën voor de helft van de hoeveelheid mensen spelen, volgens de website, Party Game Ideas. Bijvoorbeeld, als je 10 mensen aan het spelen, komen met vijf ideeën. Schrijf elk idee over twee afzonderlijke stukjes papier, zodat elke speler deelt een poppenkast met een andere speler. Plaats alle van de papieren in een kom en hebben alle spelers kies een schertsvertoning. Monteer de groep in een cirkel. Wanneer u motion voor de deelnemers om te beginnen, de spelers fungeren van het woord geschreven op hun paper. Tegelijkertijd, de spelers dan stil proberen anderen die de farce te hebben. Zodra alle van de paren denken dat ze hun juiste overeenkomsten gevonden zonder een woord met elkaar, hebben iedereen onthullen hun papieren. Verwijder eventuele paren die ten onrechte geraden, en start een nieuwe ronde met verschillende hints.

In de rij gaan staan

Om dit spel te spelen, op de website van de Partij van 411, hebben alle spelers schrijven hun verjaardagen op papier. Bevestig deze documenten naar de voorkant van de shirts van de spelers, zodat iedereen ze kan zien. Vervolgens verdelen de spelers in twee teams. Wanneer u uw vingers snap, de spelers hebben alles in stilte om zich line-up van de eerste verjaardag van de meest recente (volgens maand en dag). Het eerste team in de juiste chronologische volgorde te krijgen wint de ronde. In de volgende ronde, hebben de spelers line-up volgens de huidige stand (meest noordelijke tot meest zuidelijke), de hoogte (kortste aan langste) en hun leeftijd (jongste tot de oudste). Welk team de meeste punten aan het einde van het spel wint.

Share This Post