Index / Gezondheid / Informatie over hobbels op de lippen

Share This Post

Gezondheid

Informatie over hobbels op de lippen

Bulten op de lippen voortkomen uit een aantal verschillende ziekten of aandoeningen. De hobbels kan seksueel worden overgebracht, ontstaan ​​als een natuurlijke reactie op een allergeen, weergegeven als een erfelijke aandoening of het gevolg zijn van

Advertisement

Bulten op de lippen voortkomen uit een aantal verschillende ziekten of aandoeningen. De hobbels kan seksueel worden overgebracht, ontstaan ​​als een natuurlijke reactie op een allergeen, weergegeven als een erfelijke aandoening of het gevolg zijn van overmatig gebruik van alcohol of tabaksproducten. Verschillende symptomen bestaan ​​voor de verschillende oorzaken van deze hobbels en elk nummer heeft een andere behandeling.symptomen

Bulten op de lippen symptomen van andere aandoeningen. De hobbels kan pijnlijk of geïrriteerd zijn. Soms de hobbels jeuk, afhankelijk van de oorzaak van de stoten en soms de schokken mag jeuk of pijn, maar lijken onaangenaam. Hobbels op de lippen kunnen ook zweren of blaren die open te stellen en af ​​te voeren langs de lippen of de kin.

Oorzaken

Omdat de hobbels op de lippen daadwerkelijk blaren of zweren kunnen zijn, kan een aantal voorwaarden leiden tot stoten. Dergelijke aandoeningen omvatten mondkanker, chemische brandwonden, infecties, koorts en beide vormen van herpes. In het geval van herpes simplexen A en B, kan de hobbels op de lippen seksueel worden overgedragen van zoenen, orale seks of zelfs van delen van een drankje met een persoon met een actieve mond bult of pijnlijk. Reacties op medicijnen en operaties normaal gesproken leiden tot lip zwelling, maar soms veroorzaken hobbels op de lippen. Peper sap, gebruikt om de lippen mollig voor schoonheid redenen kan ook in scheuren in de lip huid veroorzaken geïrriteerd stoten.

Het identificeren van factoren

Hobbels op de lippen kunnen verschijnen wit of rood. De hobbels worden rond de randen van de lippen, aan de binnenkant van de lippen of de hoeken van de mond. Herpes hobbels vaak verspreid naar de mond omringen.

Behandeling

Behandeling van hobbels op de lippen zal afhangen van de oorzaak van de hobbels. Behandeling kan variëren van een eenvoudige toepassing van een crème voor irritatie extremer behandelingen zoals chirurgie de hobbels van het oppervlak van de lippen verwijderd. In sommige gevallen kan de hobbels ernstig genoeg om verwijdering van de lippen en enten van de huid uit verschillende gebieden van het lichaam vereisen. Vloeibare stikstof verbrandt lip hobbels die een direct gevolg van huidkanker zijn. Deze verwijdering behandeling wordt uitgevoerd in een enkele dag en laat rode markeringen en korsten op de lippen tot ze volledig genezen.

waarschuwingen

Om hobbels op de lippen en de voorwaarden die de hobbels veroorzaken te vermijden, vermijd overmatig gebruik van tabak en alcohol. verbruiken nooit schadelijke chemicaliën of irriterende of gebruik de chemicaliën of irriterende stoffen op je lippen. Vermijd seksueel gedrag, zoenen, en het delen van voedsel of dranken met mensen met een seksueel overdraagbare aandoeningen of gemeenschappelijke koortsblaasjes.

Share This Post