Index / Tuin / Informatie over de verschillende soorten van Trees & Tree Leaves

Share This Post

Tuin

Informatie over de verschillende soorten van Trees & Tree Leaves

Bomen meer dan doel dienen in het wild en in onze eigen tuin. Sierbomen brengen een deken van kleur aan het landschap tijdens de lente en de zomer maanden, en andere bomen hebben levendige bladeren vallen. Sommige bomen hebben een aansprekende uitstr

Advertisement

Bomen meer dan doel dienen in het wild en in onze eigen tuin. Sierbomen brengen een deken van kleur aan het landschap tijdens de lente en de zomer maanden, en andere bomen hebben levendige bladeren vallen. Sommige bomen hebben een aansprekende uitstraling die kenmerkend is onder andere soorten, maar alle bomen geven ons waardevolle zuurstof. Plant bomen die goed groeien in uw omgeving.

Eiken bomen bezitten een aantal soortgelijke en onderscheidende kenmerk tussen elkaar. De meeste eiken hebben een donkere groene bladeren licht gedurende het grootste deel van het jaar. De kleuren meestal veranderen tot diep oranje, rood of bordeaux in de herfst. De belangrijkste verschillen gezien in de bladvormen. De live eik produceert een lange ovale bladeren, terwijl de pin eik en Noord-Amerikaanse eik hebben gekartelde bladeren. De witte eik produceert ook gekarteld blad. De meeste soorten eiken kan een hoogte van meer dan 100 voet bereiken en verspreid tot 50 voet breed. Deze bomen genieten van de volle zon en kan in verschillende soorten grond, zoals nat, droog, goed gedraineerde of zanderige wonen.

Er zijn tientallen esdoorns dat sommige gelijkaardige kenmerken hebben verschillende nog. De meeste soorten esdoorns hebben een lichte tot diep groen blad gedurende het grootste deel van het jaar. De echte veranderingen worden gezien in de herfst en winter maanden. Enkele esdoorns beginnen te kleuren veranderingen in de vroege herfst te laten zien. Deze bomen produceren bi-gekleurde bladeren van massief goud, rood, bruin of oranje bladeren. De rode esdoorn boom produceert ruwe bladeren die licht groen voor het grootste deel van het jaar, maar veranderen in fel oranje of rood in de herfst. Zilver esdoorns tonen gele en bruine bladeren in de herfst met zilver eronder. De Noorse esdoorn boom toont een combinatie van geel, goud, bordeaux en groene bladeren in de herfst. Veel esdoorns tonen een combinatie van vele kleuren als de koudere seizoenen in. Deze bomen genieten van de volle zon en goed gedraineerde grond.

Dogwood bomen worden hoofdzakelijk gebruikt als sier landschap bomen. Er zijn honderden verschillende species en hybriden, maar de meeste groeien goed gedurende het grootste gedeelte van de Verenigde Staten. Dogwoods produceren wit, paars, roze, geel en crème-kleurige bloemen in het voorjaar. Het blad varieert sterk afhankelijk van het type van de kornoelje. De meeste kornoeljes hebben diepe groene ovale blad. Sommige kornoeljes verliezen al hun bladeren in de herfst. Dogwoods hebben zich aangepast aan verschillende soorten bodems, zoals goed gedraineerde, zand, leem en vochtig.

Share This Post